A sárga csekkek "tulajdonosainak" jövő év májusától az eddigiektől eltérően, a csekken szereplő dátumnál legalább két nappal korábban kell befizetniük a pénzt a postán.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
5hazi
Magyarország 2009 11. 10. Na majd ez kimozditja az országot ebből a gazdasági és politikai posványból! KÖSZÖNJÜK EMESE!
Selkirkrex
@gondolkodo: :))))) Határidő előtti határidő....ez olyan, mint a hőre lágyuló vasaló...esetleg mint a vízben oldódó pohár....
Selkirkrex
"Egy munkahely, ahol a hónap első napján van fizetés"= na ez nem
Magyarország
"Jó helyen kell dolgozni " = cinizmus
"csoportos díjbeszedés " =reklamáció nuku!

Saját tapasztalat! T-Home, UPC!

SELIG
"várhatóan jövő év májusától nem a befizetés legkésőbbi dátumát, hanem a számla kiegyenlítésének napját tüntetik fel a szolgáltató"
Az amúgy sem könnyen érthető világban magyarosan még egy bonyolítást kell bevinni a gépezetbe. Számoljon a delikvens, hogy mikor is kell akkor befizetni a dolgokat!
Ahol még villany is akadozva van 2009-ben, ott hogy gondolják, hogy a menő az elektronikus számlakiegyenlítés.
Szakértők?
szaboria
@zsbela: Pár éve átutalást választottam most már a bankok olyan plusz pénzt szed :átutalásidij,SMS alapdij + darabdij.Valahol egyszer olvastam , hogy az ügyfél meghatározhatja a befizetés dátumát. Már a nyugdijakat is átutaltatni szeretnék.Amiért eddig nem kellet plusz költséget fizeti, hogy meg kapja a pénzét, ha átutalják akkor a kivét már pénzbe kerül mi ez ha nem megrövidités.A bank is elhuzta a mézes madzagot mert egy évig nem került pénzbe a kivét de utána már igen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.