Jó ötletek, türelem és kellő elhivatottság kell az új generációk oktatásához és felkészítéséhez, és nagy bajban vagyunk, ha mindezt nem tudjuk felmutatni - derült ki a European Journalism Centre (EJC) európai újságíróközpont maastrichti oktatásügyi konferenciáján. Az AG Nielsen felmérése mindeközben megnyugtat minket: a friss generációk korántsem annyira bizarrak és lázadozóak, ahogyan gondolnánk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
No erre roppant egyszerű a válasz. a gyereket nevelni kell, pozitív irányban, a tanárnak pedig visszaadni a méltóságát /tekintélyét/ Mindjárt más lesz a léányzó fekvése, s meggyőződésem, hogy nem ilyenek lesznek,/ tisztelet a kivételnek/ mint a mostani arrogáns, trágár, nyegle, tiszteletlen, deviáns, félműveltté varázsolt gyerekek sokasága. No a drága jó neoliberális mindent szabad elv, s a gyereknek jogai vannak túl dimenzionálásából adódó torzulásokkal tarkítottan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.