A szombathelyi nagyprojektek előkészítése kapcsán táblázatot készített, sajtótájékoztatót tartott a város vezetése arról, hogy az adófizetők bruttó 350 millió forintját az elmúlt három évben mire költötték. Utánajártunk, hogyan sáfárkodott az önkormányzat a nem kis összeggel.

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
70%-ban az alkalmazottak fizetéséra, prémiumára !
Dr.luigilongo60
Kakastoll!
Fene mód jól értesült vagy.Valamit esetleg konkrétan?
Az viszont konkrétum, hogy míg a sokáig szoci vezetésű Pécsen 200000 ft az egy főre jutó önkormányzati adósságállomány a régóta Fideszes Kaposváron 550000 ft.
Kakastoll
@luigilongo60: Ne süketelj. Nem a pártokról írtam, hanem a befizetett adók hova tűnéséről.
Tőlem addig Fideszezhedsz meg szocizhatsz amíg akarsz.
Dr.luigilongo60
Kakastoll !
Amit leírtam az maga a meztelen igazság és nem süketelés.
szaboria
@luigilongo60: Vannak akik kötik az ebet a karóhoz mert az istenneksem hiszik el, hogy a másik fél is tud sumákolni Az megyei önkormányzatok fidesz kézben vannak a többi önkormányzatnak 70 % szintén fideszes vagy ahoz kötödő polgármesterek vezetik. Elég lenne ha csak a bögészöbe beirnák kik ellen indotottak eljárást meglepetés érné mert ezekről a Fdesz mélyen halgat.
Kakastoll
@luigilongo60: Csak akkor ne hozzám címezd, mert én nem állítottam sem pro sem kontra.
A hatalmon mindenki igyekszik meggazdagodni, van aki gyorsabban van aki lassabban, az viszont gyalázatos dolog, hogy pofátlanul nyíltan teszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.