Felszólította a rendészeti minisztert a borsodi MSZP, hogy hozzon létre rendőrőrsöt Sajobábonyon, ahol hétvégén konfliktus támadt a helyi romák és a Jobbik szimpatizánsai között. Közben a politikusok a felelősöket keresik: az MSZP a szélsőjobbot, a Fidesz a szerinte rendteremtésre képtelen kormányt okolja a konfliktusért, míg a Jobbik szerint azok felelősek a robbanásveszélyes helyzetért, akik a cigányságot ellenük hergelik.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Borsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Wik
szerencsetlen draskovicsnak halvány lilagőze sincs arról mi folyik az országban,a megoldásról aztán meg főleg....
1951
Itt egyszerűen arról van szó, hogy az Országos Rendőrfőkapitánynak, a rendészeti és igazságügyi miniszternek nem kellene álszemérmesnek lennie, és határozott intézkedéseket kellene hoznia a cigányság "helyretételéhez"! Nem kellene ebben az országban végre ennyit mellébeszélni,hiszen a fenn említett urak mindegyike pontosan tudja,hogy a renitens cigány nemzetséget szép szóval helyre tenni nem lehet. Nem kellene talán a magyar nemzetet kísérletként felhasználni arra,hogy a cigányok mire, és hogyan reagálnak! Pontosan tudják az urak,hogy a cigányok gátlástalanok,öntörvényűek és végre el kellene jutni odáig, hogy a rendőrség nem fél a cigányoktól!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.