Az MDF elnöke még a "megfigyelési" ügy kirobbantása előtt értesült arról, hogy az UD Zrt. semmiféle adatot nem gyűjtött róla - derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség határozatából. Ennek ellenére a hatóságnak meg kellett szüntetnie a Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt érintő büntetőeljárást, mert az Országgyűlés októberben nem függesztette fel a képviselők mentelmi jogát.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
Nem tud lebukni ,mert neki még mindig neve van ami tisztelettre méltó.
petmail13
Ami engem bosszant, hogy a parlament miért nem döntött a mentelmi jogáról, hogy kiadja és akkor tisztára tudta volna magát mosni
Talán mégis van valami suss kuss:D
1951
Dr.Dávid Ibolya már akkor lebukott "asszisztensével" Herényi Károllyal együtt, amikor az elnökválasztáskor nem merte "magát megméretni" ellenfelével, mert attól tartott- és jogosan -hogy akkorát bukik, melyből felállni már tisztességgel nem lehet.Ezek után nincs is mit ehhez hozzáfűzni, sajnos így "elkurvult a politika" és sajnos azok is , akik ezt művelik!Ehhez kitűnően értett a Dávid-Herényi kettős, hogy az ellenfelet megalázzák és mindenféle mocskos,koholt váddal lejárassák! Sajnos ezért tart itt az országunk, ahol tart,mert többek között ilyen politikusok is igazgatják a politikai és gazdasági helyzetet.Én az Ő helyükben, a történtek kiderülése után, az ügyészség vizsgálati eredményének közlése után szemlesütve ballagtam volna el a politika porondjáról.Persze az is igaz,hogy jó néhány éve, politikusainktól erkölcsi tartás nem várható el!Isten óvja Magyarországot az elkövetkezendőkben az ilyen dávidi-herényi mentalitású politikusoktól.Szenvedett már eleget ennek az országnak a lakossága,igazán ráférne egy kis nyugalmasabb és megbízhatóbb gazdasági, pénzügyi időszak,melyet eddig jól elkúrtak, hogy egy "klasszikust" is idézzek!!
furfang
@picike: hát szomorú vagyok, hogy ezek után tiszteletre méltónak tartod. Mi a tiszteletre méltó benne?
picike
@furfang:az ő neve nem forgott a lapon furfang talán ezért is tartom tiszteletben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.