Január 1-jétől megkezdődik a nyugdíjkorhatár újabb emelése. Az elöregedő társadalom, a föl nem nevelt új nemzedék hiánya megbosszulja magát. Íme az új évben érvényes adatok, a járulékokról is.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Hülye - barmok! Még több 50-55 felettit küldenek el majd. Ez a jó! Nem kell fizetni se nyugdíjat, se fizetést, munkanélkülit néhány hónapig, azután nem kerül pénzbe, a temetésről a család gondoskodik.

Ha netán meg tudja tartani a munkahelyét és dolgozik 65 éves koráig, akkor sem kell sok havi nyugdíjat fizetni már utána.

És mi van azokkal akik eddig alig múltak 40 évesek és nyugdíjba vonulhatnak? Egészségesen, fiatalon.
csikknorisz
Inkabb azt szuntessek meg, hogy sokan nyugdij mellett ugyanugy dolgozhatnak tovabb. Vagy nyugdij, vagy fizu, valasszanak.
csikknorisz
@bombi02: Igen, pl. a katonak. Ha eleg evuk van/a kulfoldi szolgalatot tobb idonek veszik/, meg akar 40 alatt is nyugdijba mehetnek.
szaboria
@csikknorisz: Nalátod ebben igazad van volt részem abban, hogy a nyugdijasnak magasbban volt megállpitva abére mint egy aktiv dolgozónak mert azt akarta, hogy neki a fix összege meglegyen ami annyit jelentett hogy a levonások uátán meglegyen a kialkudott pénze.A legszebb tanácsadóként müködnek sokan .
GameDroid
@bigyibogyo: Igazad van, inkább dolgozzunk szolgaként halálig, ez a mi sorsunk, mi? :D Tudod mit, akkor inkább új gazdasági modellt kell kiépíteni, új csodát kell létrehozni, új alapokon kell az országot működtetni. Mert az nem természetes, hogy a kedves kis multicégeid kiszívják a munkavállalók és az ország vérét aztán hali, mennek is a dolgukra, mi pedig esetenként milliárdokkal támogatjuk is őket. Na, ez a vicc, nem az én elképzelésem, csak ebben az abszurd világban tényleg az én módszerem az, ami nevetségesnek tűnik. Amúgy te valami megbízott csicska vagy? Azért kérdezem, mert amit eddig láttam, mindenhol a magyar nép ellenében emelsz szót idegen érdekek mellett. Nem kell válaszolnod, úgyis letagadod, szóval még a kérdés is felesleges igazából. De tudom, te csak jót akarsz és én, a sötét zsebnáci ezt nem érem fel ésszel. ;)

Szóval a lényeg az, hogy egyáltalán nem természetes, ami itt folyik ebben a kérdésben, nem normális dolog emberek a halálukig kizsákmányolva dolgoztatni, nemadózni, országot és népét tönkretenni. Jöhetsz itt az elembeteg közgazdasági alaptételekkel, de mivel azok kizárólag az extraprofit hajhászására lettek kitalálva, azok nem tekinthetőek mérvadóknak és követendőnek a masszív többség munkavállalói oldal számára. ;)
gyulabors
Gyerekek! Már megint nem látjátok a fától az erdőt. A nyugdíjat az alapok eltőzsdézték, valahonnan a rést be kell tömni. Honnan veszi a király a katonákat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.