Elsőként a Heti Válasznak nyilatkozik új kezdeményezéséről Hegedűs Zsuzsa. A szociológus alapítványszervezéssel igyekszik megoldani, hogy 36 ezer nyomorgó gyerek tányérjára a költségvetés elfogadása után is kerülhessen étel. Merre tovább, Magyarország? címmel szervez fórumokat, a nyilvánosságból viszont év eleje óta eltűnt.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
A próféta beszéljen belőle! Tűnjenek el végre a balfenéken! Elég volt ebből a pártból és a csahosaiból egy időre, elvettek az életünkből nyolc évet!Beleőszültünk a tobzódásaikba, hülyeségeikbe, alkalmatlanságukba.
szaboria
@furfang: Hány éves vagy ?Mert annyira szapulsz, hogy ebbe fogsz bele betegedni.
furfang
Már megbocsássatok szoci szimpatizánsok, de nálatok követelmény a rossz helyesírás? Lassan már olvashatatlan a beírás a hemzsegő hibáktól. Azért ez is elárul valamit a szimpatizánsi kör színvonaláról!
dr. prédikátor
Ahogy elnézem a fényképét nem biztos hogy megéri azt a napot!
szaboria
@furfang: Mivel az én gépem sajnos lasabb mint ahogy régen az iróépet püföltem előfordul, hogy betük maradnak ki vagy rosszul választok el szavakat. De tudod nincs ember hiba nélkül ,mert akkor mindenki zseni lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.