Szakértők szerint a kiskereskedelem előbb jut túl a válságos időszakon, mint a többi ágazat, ugyanis jóval kevesebb üzlet dőlt be 2009 második félévében, mint amire számítani lehetett. A decemberi leárazások viszont azt mutatják, korántsincs minden rendben a boltokban. A karácsonyi és az azt követő akciók a korábbi éveknél jóval intenzívebbek voltak, sőt arra számíthatunk, hogy januárban újabb, még nagyobb leárazási hullám indul.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
A leárazás = megközelíti a valóságos értéket.
szaboria
@Kakastoll: Igy igaz nem bántani akarok senkit decsakpéldának okáért egyik üzletben ugyan az a termék elcsóbb mig a másikban néha a duplájába kerül.
pacsirta
Az életmentő gombot is kiveszik az idősek kezéből
2010. január 2. 19:34



A kistelepüléseken és a tanyákon elő idős emberek úgy érzik, magukra hagyták őket, mert január elsejétől a kormány megszüntette a házi jelzőrendszeres segítségnyújtás normatív támogatását. Pályázni ugyan lehet a rendszer működtetésére, de ezek mind „utófinanszírozásúak", a legtöbb önkormányzatnak pedig már nincsenek tartalékai, hogy megelőlegezzék a fenntartás költségeit.
(Lehet, hogy nem idetartozik ez a téma, de elgondolkodtató.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.