A Tubesre 9 radart fog telepíteni a FIDESZ, további 17-et a Gellért-hegyre, 42 darabot pedig a Mátra különböző csúcsaira

Forrás: durva.blog.hu
Feltöltő: AdamT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Ami a cikkből kimaradt!!!!
A radarok mérési eredményeit a légkörben tartózkodó AWAX-légtérfigyelő repülőgépek, valamint a Navstar amerikai és a GLONASSZ orosz katonai műholdas felderítő rendszerek adataival együtt a USAFWC különleges nemzetvédelmi feladatok részeként folyamatosan fogadja és értékeli. A project -kormány közeli informátorunk szerint gondosan titkolt - célja a közép-európai Tubes-t, mint a világbéke és az általános nemzetközi biztonság kulcsfontosságú és stratégai jelentőségű részét és Európa Kulturális fővárosát Pécset hivatott védeni!
AdamT
@Csubaka: Igen, ezt én is hallottam. Egyébként a kapott eredményeket mindenki figyelheti majd a neten, a youtubes.hu oldalon. :)
AdamT
@laja001: ennyire hihetetlennek tűnik a történet? :))
szaboria
.@Csubaka: Most akkor kell oda a radar vagy nem?
Csubaka
Nem is hihetetlen annyira!
Azt már csak a project intézkedési tervének 6-os számú melléklete tartalmazza, hogy külön elhárító csoport foglalkozik a francia SUEZ ENVIROMENT polgári jellegű zavaró adatforgalmának szűrésével.
AdamT
@Csubaka: ennyire mélyen nem ástam bele magam a témába, az új fővárosunk jobban érdekelt. De mindenesetre köszi, hogy kiegészíted a tényeket. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.