Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek

Forrás: w.blog.hu
Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szala
@bigyibogyo: Csókoljátok meg egymást, és egymás felmenőit is twa-val ! Ahogy közelednek a választások egyre jobban megzakkantok!
szala
@bigyibogyo: Eddig úgy tudtam hogy a süllyedő hajót elhagyják és nem meghülyülnek rajta a patkányok!!! Ezek szerint ilyen is van!
bigyibogyo
@szala: Mindegy is, lényeget jól látja és szépen szavakba önti. Csak nem magadra ismertél a sorai közt?
Csubaka
@bigyibogyo: "Tegyük hozzá, hogy a 3 igenes szavazás kiírás egy óriási hiba, és az ország szégyene volt."

Bogyó!!!Mi van veled? Elfogadom, hogy elkötelezett MSZP hívő vagy, de az, hogy egy ország bele szólhatott a saját életének az irányításába szégyen, akkor valami nagyon nagy baj van az értelmező kéziszótáraddal!
Ha akkor nem állítják meg Gyurcsányt barátom, a gazdasági válság a magyarnak még a csontját is szitává rágta volna. A létrehozni akart magán egészségügyi pénztárak ( a magán nyugdíjpénztárakhoz hasonlóan) tőkéjük és a tagi befizetések legkevesebb 2/3-át elveszítették volna.

"Beszóltam" a jobbiknak azzal, hogy békés a magyar?
Romániában a Zsil-völgyi bányászokra gondoltam. A Budaházyék pesti balhéi azokéhoz képest "gyerek csíny" volt. No, az nem hiányzik senkinek, de még eljöhet az idő, ha a nagypolitika nem tud a medrében maradni!
bigyibogyo
@Csubaka: Pénzről népszavazást kiírni hiba és szégyen.
Közgazdás Fidesz tag azt mondta, hogy a 3 igen olyan mint amikor ül valaki egy ágon és vágja maga alatt. És 3 igennel szavazott mert Viktor azt mondta.
De nyugodtan fizesd mások gyerekeinek a szórakozását évekig...

Csak a Jobbik balhézik, de Ők állandóan, ezért szóltál be nekik.
szala
@bigyibogyo: Nem! Rád ismertem!... Egyébként legtöbbet a tesóid balhéznak, nem a Jobbik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.