Mikor ébred rá a budapesti liberális értelmiségi holdudvar, hogy Demszky most már tényleg gáz? Vajon miért nem szólt senki Demszkynek, hogy ötödször már nem kellett volna elindulnia? Vagy ha elindul, akkor nem kellett volna ugyanott folytatnia, ahol abbahagyta. Vagy ha ugyanott folytatta, mért nem szólt neki senki, hogy ebből baj lesz? S most, amikor már tényleg baj van, mért nem szól neki senki, hogy Gábor, ideje lelépni?

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
A budapesti holdudvar soha nem ébred rá, hogy akár Demszkynek, akár nekik menniük kéne. Szó szerinti vér és dacszövetségben élnek, melynek a lényege, hogy Orbán és a Fidesz ne kerüljön a hatalomba, ha meg a választók úgy döntenek, hogy mégis, akkor mielőbb bukjon meg! Ez az alfája és az ómegája a létüknek. A közbülső ábc az egyéni és a közös pénzszerzés, amivel szent céljukat igyekeznek majd elérni akkor is, ha kiestek a választásokon.
Hétfőn volt a Duna tv-ben egy dokumentumfilm " A fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya és a meditáció" címmel. Odakattintottam, hát tökéletes magyarázatát kaptam a cikkben feltett kérdésnek. A pesti zsidók ( a magukat értelmiségi elitként számon tartók többsége) komoly szembenállást tanusít, és nem tudja és akarja elfogadni sem a Fideszt, sem a jobboldali gondolkodásmódot. És ezek az emberek merik magukról a szabadelvűő, a liberális jelzőt fennhangon hirdetni. Szó sincs róla. Az ellenkezője az igaz. kirekesztenek maguk közül vadabbul mindenkit, még a többi zsidót is, ha nem azt a nézetet vallja, amit ők. Székely Gábor zászlóvivő ebben a társaságban. Nézze meg a filmet aki tudja, a mai magyar liberálisokról elgondolkodtató képet kap. És ezek az emberek a médiában közéletben és a pénzük révén komoly befolyást gyakorolnak a magyar közéletre, ma is, és holnap is!
furfang
@csutak: Ez tragikus,így soha nem lesz sem megegyezés, sem közös jövő, de maga az ország is pusztulásra van ítélve, mert ennyi pénzzel média és külhoni támogatással ezek az emberek ha nem is máról holnapra, de nem is a távoli jövőben meg tudnak akadályozni mindenféle kibontakozást.
csutak
@furfang: Bár tudnék vitába szállni veled!
Nincs semmi érv, ami a nemzet egységének a lehetőségére utalna.
Egy két elmebeteg politikus miatt szétszakadt az ország, így pedig eltünt a jövőkép!
Major Betty
Demszky meg sem kellett volna választani semmi érdemleges dolgot nem tett ki hiszi el hogy nem tudott semmit ugyan már és még jutalmat is adott a csalásért?Nem vették észre mennyi pénz ment ki hol az ellenőrzés?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.