A korunk nőit halálra rémítő, de legalábbis idegesítő cellulit német szakorvosok szerint csupán a női szervezet kötőszövetének szerkezeti változása: látszatbetegség, amely viszont milliárdos hasznot hajt a gyógyszer- és kozmetikai iparnak. A cellulitet 1973-ban írta le először Nicole Ronsard, egy New York-i szépségszalon tulajdonosa. A problémát "zsír, víz és mérgező bomlástermékek kombinációjaként" határozta meg, amellyel a szervezet nem tud mit kezdeni.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: mégis megöregedett! De a hangja az valóban egyedül álló. A dalai is jók. Jobban járt vlna, ha mindvégig erre, a legnagyobb erősségére koncentrál...
trix
Nekem a koplalás, és a ph 9.3 lúgos víz jött be, és a narancsbőr eltűnt.......
trix
@Atomqkac: Neeeeeeeeee örülök hogy eltűntek..... :))
Atomqkac azaz EbUraFakó
@trix: sose legyen komolyabb problémád, azt kívánom! Komolyan!
trix
@Atomqkac: Ez a narancsbőr tényleg lényegtelen, örülök annak hogy kezem lábam megvan, látok és hallok, és egészséges vagyok ! Csak amikor látok 40-es nőket olyan feszesen hogy sok 20-as örülne olyan testnek és lábaknak, na akkor gondolkodtam el hogy azért 27 évesen mégsem kéne narancsbőrösnek lennem, és örülök hogy megszabadultam közel egy év alatt önerőből, kezelések nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.