2011 hajnalán, egy teljes évvel közelebb kerülünk az emberiségre váró, legnagyobb katasztrófák sorozatához, melyek eseményei, szinte kivédhetetlenek és láncreakciós folyamatok tömkelegét indítják majd be. Az első nagyobb történéseket néhány szélsőséges időjárási viszony fogja kiváltani. Nemcsak maga a természet erői fognak különböző módon összecsapni egymással, hanem maga az állampolgárok is, az elviselhetetlenségbe torkolló szituációk miatt, „ami kétoldalú”, ahol tökéletesen bele fog illeni a Való Világ című műsor szlogenje: „Itt a lét a tét”. Ugyanis valóban az lesz a tét, hogy össze fogunk e férni, majd a szélsőséges körülmények között is egymással, vagy jön, a „kanál vízbe való belefojtás", és „a kikaparom a szemed szindróma". Első lépésként, ismét vegyék szemügyre és tekintsék át, a 2011-re vonatkozó katasztrófasorozatokat. Reménykedünk benne, hogy a 2010-es évre vonatkozó katasztrófákat és azok előrejelzéseit sem felejtették el. Aki még képes reálisan gondolkodni és felettébb érdeklődőnek vallja önmagát, ebben a mai világban, az a 2010-es előrejelzéseinket is nyomon követte és összehasonlította a már, 2010-ben megtörtént eseménysorozatokkal. Szóval értik, hogy „Mi jött be belőle és mi az, ami nem teljesült”. Ez az előrejelzés, korábban is már számos helyen szerepelt az Interneten, és ha megnézik, hogy azóta, egyik helyen sem lett frissítve a leírás, szóval arra célzunk ezzel, hogy nem kitalációról van szó, belemagyarázásról, vagy hozzáírásról, akkor hamar rá fognak jönni, hogy ez a ismertetés, nem nagyon tér el a valóságban megtörtént eseményektől. Egyszóval továbbra is számíthatunk arra, hogy kaput lesz a történet vége, ha akarjuk, ha nem. Ajánlom figyelműkbe még a menühöz, a különböző magyarországi tévécsatornák, éves beszámolóit és a „Kommentár Nélkül... " című műsort, az ismert hírcsatornán keresztül. - - - 2011. január – június: Terrortámadások, súlyos bányarobbanás, súlyos gázvezeték robbanás, polgári engedetlenségek, polgárháborúk, súlyos utcai zavargások. 2011. június - december: Tsunami, nukleáris balesetek, súlyos gázvezeték robbanás, járványveszély, hőségriadók, vegyi katasztrófák. 2012. január - június: Biológiai katasztrófák, súlyos áramkimaradás, tájfunok, homokviharok, erdőtüzek, robbantások, földcsuszamlás. 2012. június – december: Üzemi balesetek, jégverések, trópusi ciklonok, hurrikánok, elektromos viharok, világháborút indít Észak-Korea, tűzvészek, teljes gazdasági összeomlás, földrengések, víz alatti rengések, vulkánkitörések (Stromboli és a Krakatau). Tudósította: Gary Halfton (Los Angeles, USA)

Forrás: propeller.hu
Feltöltő: garyhalfton
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Thamás
Jó kis buli lesz én mán látom előre :))Kár, hogy a politikai intézkedések következményeit, kihagyták belőle, mert az lesz még a hazai tekintetben, az igazi hab, a tortán. Balhé lesz, balhé hátán, szép kis kilátások ezek, de már valahol megszoktuk őket.
Thamás
És mégvalami lemaradt fiatalok, méghozzá az, hogy ami ki fogja mindezt váltani, ami a végső "leköpést" fogja okozni az emberek történetében, az 2012-ben lesz, mikor is hatalmas napkorona kidobódás lesz, valamikor a 2012-es Olimpia környékén, ekkor, ennek következtében, váratlanul a Holdról le fog válni egy darabka, ami egyenesen bele fog zuhanni a földbe. Ettől lesznek majd a Mayák által megjosólt hatások, amik arra utaltak, hogy hatalmas essőzések, földrengések és tsunamik lesznek, amik beborítják majd az egész kontinenst és úgy megfagyunk, mint a veszett róka, a hideg ködben. Ez lesz majd az igazi arculcsapás a földi lényeknek. Tényleg mi a frászkarikának is vagyunk már ilyen sokan ?? :)))) :D tehát, vesszen a férgese...
Kristyna
ezt a sok őrült pesszimistát..., de ez legalább teccik @Thamás: „megfagyunk, mint a veszett róka, a hideg ködben." . :-D
csutak
@Thamás: Én naprakészen figyelem az asztrofizikát!
Állításaid nem tudom a Blikk-ből vagy melyik szennylapból szerezted?
www.sciencemag.org/journals/
ez is egy általam látogatott lap, javasolt a látogatása!
Még maradva a holdnál:
miért válna le róla darabka?
A Fler, protuberancia igaz ugyan, hogy anyag kivetődést jelent, de nem darabos formában, hanem plazmaként, azaz a negyedik halmazállapotban!
Valahogy zavaros az egész számomra!
Ja, én nem iszom alkoholt:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.