A hercegi pár Szingapúrba utazott, ahol különleges élményben volt részük. A repülőtérről sötétzöld Jaguár repítette Vilmos és Katalint az 1859-ben alapított szingapúri botanikus kertbe, amely 74 hektáron terül el. A park egyik fő látványossága a Nemzeti Orchideakert, ahol 60 ezer különféle, ritkaságnak számító virágfajta található. Katalint természetesen orchideacsokorral köszöntötték vendéglátói. A hercegnén nyoma sem volt a fáradtságnak a 14 órás út után, a tőle megszokott kedvességgel és természetességgel mosolygott.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@Eperke: Hogyha a te férjed is 28 millió forintot adózna, akkor biztos sikerülne újra virágoztatnod az orchideákat... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
@Eperke: Hogyha a te férjed is 28 millió forintot adózna, akkor biztos sikerülne újra virágoztatnod az orchideákat... :)
Eperke
@Levendula: Akkor nem kísérletezgetnék hiába :)) Vennék vagy száz cseréppel. De tudod mit? Egy szép levendula színűt neked is vennék.
overdose
Miért nem hagyják békén a fiatalokat? fel kell jelenteni a sok paparazzit !!
silber13
@overdose: Sajna, de a paparazzik feljelentését kevésnek találom. Ólommal megszórni ezeket a görényeket, akkor majd csend lesz!
silber13
@Levendula: Honi adózókra tecc gondolni...??? Mert hát volna belőlük bőségesen...
silber13
@silber13: folyt,: Bár nem valószínű az ő adózási készségük...:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.