Az univerzum itt van már egy ideje - 13,7 milliárd éve, és az ember is tanulmányozza már pár ezer éve, mégis tele van titkokkal, rejtélyekkel. Íme a 8 legmaradandóbb csillagászati rejtély, ami még mindig megoldásra vár!

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Mantakhis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mantakhis
@Rhewaa: Hát, ez szerintem azért elég nagy csacsiság, úgy értem, ha van még egy én, akkor az éli a saját életét, miért lenne hozzám kötve?
Rhewaa
Lehet, hogy csacsiság, hiszen tudományosan nem bizonyított tény.
Csak egy hipotézis; de láttunk már hipotézist bizonyítani nemde?
Einstein Nobel díjat is kapott érte :D
bloom
@Rhewaa: Régóta tudjuk. Pl. egy másik univerzum a Menny, ahol ugye Isten is lakik.
A "másik én" -re is egy 2000 éves a bizonyíték.
Efézus 2:1-7
Titeket is megelevenített, akik holtak valátok a ti vétkeitek és bűneitek miatt, Melyekben jártatok egykor e világ folyása szerint, a levegőbeli hatalmasság fejedelme szerint, ama szellem szerint, mely most az engedetlenség fiaiban munkálkodik; Akik között forgolódtunk egykor mi is mindnyájan a mi testünk kívánságaiban, cselekedvén a testnek és a gondolatoknak akaratját, és természet szerint haragnak fiai valánk, mint egyebek is: De az Isten gazdag lévén irgalmasságban, az Ő nagy szerelméből, mellyel minket szeretett, Minket, kik meg voltunk halva a vétkek miatt, megelevenített együtt a Krisztussal, (kegyelemből tartattatok meg!) És együtt feltámasztott és együtt ültetett a menyekben, Krisztus Jézusban: Hogy megmutassa a következendő időkben az Ő kegyelmének felséges gazdagságát hozzánk való jóságából a Krisztus Jézusban."
Hogy Platónt már ne is említsük.
onlinepecs
@bloom: Platón hogy vélekedett a sötét anyagról?
bloom
@onlinepecs: A sötét anyagról? Azt mondta, szereti a fekete tógát, mert slankít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.