A Da Vinci, a Michelangelo és a Biblia kódja után újabb rejtett üzenetre akadtak Angliában irodalom történészek, ezúttal Shakespeare összes művében. - “Már a William Shakespeare neve is tartalmaz ez bizonyos kódolt üzenetet részünkre, mégis túl vakok voltunk eddig, hogy ezt észrevegyük” – nyilatkozta Sir Arthur Bressil, az irodalom tanszék vezetője – ” Elvégre a ‘W’ utalhat a

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Én elárulom, hogy szép nyelvünkben az a harminc egynéhány betű tartalmazza a múltat, jelent és a teljes jövőt, csak tessék megfelelő sorrendbe rakni! Minden benne van.
Amy88
Keresztbe-kasul el kellett olvasnom az összes Shakespeare-t az egyetem alatt, eredeti nyelven (mert a modernizált verzió pongyolának minősült), és váltig állítom, hogy nincsen benne semmiféle kód.
Hacsak nem arra az elhanyagolható 600 oldalnyi rejtett szövegre gondolunk, amiben a Sátán részletezi a terveit a világ elpusztítására és az Antikrisztus világra hozatalára...
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Elég a kódokból. Tessék valamit saját kútfőből írni, vagy méltán elsüllyedni az ismeretlenség posványában. Thank Thee.
csa-csa
Ennyi baromságot belemagyarázni W. Shakespeare nevébe!
(is)
Paraván Portál
@Amy88: Ha megnézzük mikor kerültek fel ezek a cikkek, akkor elpirulunk, hogy komolyan vettük, ugye? :)
Nyuszicsibe
Szerintem vizsgáltassák Gáspár Filmrendező Győzőkével, ő Shakespeare-ben mostanában nagyon otthon van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.