Az utóbbi időben sokat írtunk romokról és elhagyatott helyekről, a Stalker megjelenése kapcsán. A legdurvább ilyen helyek azonban nem az elhagyott, kiürült városok, hanem az emberi brutalitás, a háború okozta romok… nézzük a tíz legdurvábbat!

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Lea Mashi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lea Mashi
@picaflor: Így képes. Nézd meg, még Churchill is elrendelte Drezda rommá bombázását (ahelyett, hogy pl. az Auschwitzba vezető vasútvonalat bontották volna el légitámadással). Az ember barbár, mindegy milyen oldalon áll.
pestabá
@Lea Mashi: Arról azért nem feledkezzünk el, hogy nem Churchill támadta meg Hitlert, ugye. És a hosszú ideig tartó londoni német bombázások..
Drezda csak válasz volt. (Igaz, nagyon brutális)
És egyáltalán nem mindegy , hogy az ember melyik oldalon áll! Vannak "oldalak" amik az emberben lévő gonoszságot energizálják, fokozzák és kiaknázzák (pl. nácik) , vannak , amelyek tompítani igyekeznek.
Lea Mashi
@pestabá: Figyelj, nem azt mondtam, hogy Drezda bombázása egyenértékű pl. a holokauszttal, nyilván. De hagyjuk már ezt a ki ütött először dolgot! Az emberi nagyság abban nyilvánult volna meg, ha NEM végeznek ki Churchillék parancsára többtízezer civilt Drezdában, ez az emberi nagyság pedig hiányzott. Ahogy semmi nem menti fel a náci rezsimet sem a rémtetteik alól, úgy a szövetségesek rémtetteiről is kell beszélni.
pestabá
@Lea Mashi: Ez az erkölcsi relativizmus mindig a gonoszságot menti, akarja egy szintre hozni a harcoló "feleket".
Lea Mashi
@pestabá: Egy szintre - le. Vannak tettek, amiket így is, úgy is el kell ítélni. Hogy Hitler dobja le a bombát, vagy Sztálin, vagy Churchill - egyiküket sem menti fel az, hogy kik ők. A gonoszság, gonoszság, pont ezt mondom. Nem én relativizálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.