Újfajta elektronikai eszközt fejlesztettek ki az orvoslásban: olyan vékony és könnyű műszert, mint a amilyen egy ideiglenes tetoválás, amelyet a bőrünkön lehet viselni és nem csak a testhőmérséklet és az egészséget figyeli és jelzi ki, hanem még a pillanatnyi mentális illetve idegállapotunkat!

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Lea Mashi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fish
Előnyök és hátrányok: durván vissza lehet élni vele.
Nil
Persze a valódi okot hogy miért találták ki arról nem beszélnek. Ahhoz hogy egészséges legyél csak az agyadra van szükséged semmi másra. A kérdés mikor lesz kötelező a beültetés és hogy a stadionok vajon nem azoknak épülnek-e, akik ellenkezni fognak? (Láttunk már ilyet). Egyébként több mint 20 évvel ezelőtt ezt is megírták mint a rossz út részét.
Lea Mashi
@Nil: Ennyi, és máris válik valóra...
Nil
@Fish:nincs előnye - az orvostudomány tiltott része már egész máshol tart pl EEG-vel korán fel lehet ismerni a betegségeket, és nyomon követni a gyógyulási folyamatot - nem a kezelést a gyógyulást
Fish
De van előnye is. Aki nem látja az nem vak, csak elvakult. De az már kérdés, hogy az előnyök megéri-e a hátrányokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.