LEGFRISSEBB SZÁM KORÁBBI SZÁM ELŐFIZETÉS startup Startup főváros leszünk! Videótudósítás: "2020-ra Budapestet Közép-Európa startup fővárosa lesz" - hangzott el a Runway Budapest 2. 0. 2. 0. Startup kezdeményezés bejelentésén. Új technológiák Óbudán Digitális inkubáció Inkubátorok a startvonalon Korábbi lapszámok Magyarok lepik el az elnéptelenedett osztrák falvakat Figyelő Online 2013. 11. 06 14:12 mailnyomtatásbetuméret növelésbetuméret csökkentés A Figyelő hetilap holnap megjelenő számából szeretnénk néhány írásra felhívni a figyelmet. hirdetés Csalogató ingatlan árak Burgerlandban Az elnéptelenedő alsó-ausztriai, burgenlandi osztrák falvak kedvezményes áron kínálnak építési telkeket, hogy oda vonzzák a fiatal, gyermekes családokat. Az Ausztriában dolgozó magyarok pedig élnek a lehetőséggel, egyre nagyobb számban vásárolnak ingatlant a magyarországi szinttel azonos vagy olcsóbb áron - számoltak be a növekvő ingatlanvásárlási trendről...

Forrás: figyelo.hu
Feltöltő: Szvetlana
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Alsó Ausztriában könnyebb telekhez lakáshoz jutni, mint hazánkban. Nem beszélve a munkahely lehetőségekről. Egyre több fiatal család él a lehetőséggel.
Dr. Felipe
Hát aki fiatal és van jó szakmája az éljen is ezzel a lehetőséggel mert Magyarország pár év múlva úgyis csak dakota rezervátum lesz.
csa-csa
elment az eszük? ahova a magyar beteszi a lábát, fű nem terem!
eberti
Építenek oda is egy-két stadiont...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.