Az oktatási intézményekben és a frissen gőzölgő hálaadásnapi pulyka fölött gyakran esik szó a szép meséről, miszerint Amerikába az európaiak vitték el a civilizációt. A második világháború le nem tagadható rémtetteiről naponta értesülünk az ilyen-olyan ismeretterjesztő csatornákon, de van amiről nem beszélnek napjaink történelemkönyvei. Ássunk a dolgok mélyére!

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
Ezért a cikkért egy akkora lájk jár, hogy ki sem fér az oldalra...
genyó kapitány
Ezért a cikkért egy akkora lájk jár, hogy ki sem fér az oldalra...
Kala Majka
Hááát!

Éppen ez az!

A legnagyobb népirtók diktálják, vagy inkább erőltetik a világra a gyarmatsorsuk tolerálást.

Mikor kapnak az indiánok kártérítést, jóvátételt vagy ilyesmit a földrész elfoglalóitól?

Mert ha ez is megtörténne, Amerika azonnal meg is szűnne világdiktátor lenni.
kamazuka
Lám lám az indián holocaust. Az emberi kapzsiság határtalan.
Gondolom telekcserét ajánliottak föl nekik is,hogy kaszinót építhessenek.
Kala Majka
Jó lenne végre befejezni a világtörténelemben a holokauszt/holodomor vetélkedőt, mert lassan elviszi a pálmát ez a mostani, amerikánus világrend.
hajhagyma
,,Egy hajléktalan már majd éhen hal Egy hajléktalan már majd éhen hal, végső kétségbeesésében elmegy a német követség elé, és egy darab száraz kenyérre elkezdi kenni a kutyaszart ... mert abból van bőven Budapesten. Meglátja a német nagykövet, és lerohan : - Ember, mit csinál ? - Éhes vagyok de nincs pénzem, hát kutyaszart kenek a kenyérre, mert az van bőven. - Tudja mit, itt van 10 euró ! Vegyen magának valamit, de innen menjen el! A hajléktalan boldogan továbbáll, egészen az amerikai követség elé. Meglátja a nagykövet, és lerohan - Ember, maga mit csinál? - Éhes vagyok de nincs pénzem, hát kutyaszart kenek a kenyérre! - Tudja mit, itt van 20 dollár! Vegyen magának valamit, de azonnal tűnjön el innen! Elmegy, és leül a parlament elé. Egyszer csak érkezik Orbán, aki meglátja őt a kenyér kenése közben. Rémülten kérdezi : - Ember, mit csinál maga ? - Tudja miniszterelnök úr, éhes vagyok, de nincs pénzem. Ezért most kutyaszart kenek a kenyérre ! - Azt látom, de ilyen vastagon? Mi marad így a többieknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.