A cikksorozat befejező részében a gyűjtemény változatlanul a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. Kizárólag a nők hormonháztartása változik meg, ha gyermekük születik. 2. A nők magas tesztoszteronszintű, "hagyományosan férfias" férfit szeretnének házastársnak. 3. A testesebb férfiak "férfiasabbak". 4. A nők a "megkomolyodott" férfiakat kedvelik. 5. A munkájuknak élő, képzettebb nők hajlamosabbak az elhízásra.

Feltöltő: Alexa07
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xwoman
@A Tündik bündije: Pedig nekem is az epiláltak jönnek be. Sőt, manikűröztethet is, ha jól esik neki (én úgysem szoktam). :D
Mindaddig nem zavar, míg nem félti a spriccelős orgazmustól a "sminkjét". :)
Számomra ezek egyszerűen a divat, jól ápoltság velejárói is lehetnek, a kemény macsót sem igénylem, bár az sem tetszik, ha egy férfi affektál, vagy lelkizik. Én sem olyan természet vagyok. :)
varrólány
@xwoman: Akkor férfi legyen a talpán, de se nem macsó se nem lelkis?
xwoman
@varrólány: Valahogy úgy, pontosan. :D
varrólány
@xwoman: Akkor ebből is egy kicsi abból is egy kicsi? Most már összezavartál.:-))
Vagy átlagos ,esetleg saját fejlesztésű?
xwoman
@varrólány: Nehéz ezt megfogalmazni, talán azzal állhat összefüggésben, hogy lelkizős én sem vagyok, így nem sokáig bírnám egy olyan mellett. :)) A macsó stílusúval meg könnyen összeakadnánk, mert uralkodni nem akarok senkin de elég határozott a természetem. :) Hát, ha én is átlagos vagyok ezek szerint, a férfi is legyen az! :D
varrólány
@xwoman: Így már értem , én is valahogy így vagyok. Bár néha pont az ellentéte tetszik annak amit elgondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.