A városiasodás biológiai sokféleségre gyakorolt hatását vizsgálták új tanulmányukban amerikai szakemberek, akik a témában összegyűjtött eddigi legnagyobb adathalmazt elemezve értékelték ki a biodiverzitás szintjeit az egész világra vonatkozóan.

Forrás: zold8.hu
Feltöltő: Judka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Judka
nagyon is lehet érezni a hatását akár már egy zsebparknak is, főleg nyáron!
Január
Az emberi kapzsiság az, ami élhetetlenné tesz néhány várost. Különösen a városközpontok beépítésével - tehát önkormányzati segédlettel valósítják meg ezt.

Az átgondolatlan beépítések engedélyezésével, a központban szinte, óriási kályhaként ontják a házak a hőséget nyáron. A házak között megreked a közlekedés szennye, bűze,
ha nincs szél ami kitisztítsa a várost ráül a szmog, se nappal, se éjjel ablakot nem lehet nyitni. Így teszik élhetetlenné a környezetet...
Természetesen, akik ezt a beépítési módot tervezik, elfogadják a tervet és engedélyeikkel megvalósítják laknak a város kiemelt elit övezeteiben, pedig áldásos tevékenységük eredményét igazán megtapasztalhatnák.
Judka
@Január: Ezért is kíváncsi vagyok, hogy mit építenek a Széllkapu-val.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.