A dél-kínai Kanton város kormányzatának friss döntése értelmében a gyáripari üzemekben a drága élőmunkát kiváltandó, a gyáripari termelési érték 80 százalékát 2020-ra robotokkal fogják előállítani. A kormányzat ösztönözni és támogatni kívánja az ipari robotok üzembeállítását a gép- és autógyártásban, az élelmiszer-feldolgozásban, a gyógyszeriparban, valamint az elektronikai és az úgynevezett “veszélyes termékek” előállítása során.

Forrás: vidget.hu
Feltöltő: Szellem19
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
A gépek azért vannak hogy már ne legyen szükség napi 8 - 10 - 16 órát dolgozni egy embernek, de minél több ember végezhessen valami hasznos feladatot - napi 4 órában és abból emberhez méltóan megéljen- persze ha milliárdosok ellopják a megélhetést másoktól akkor ez nem tud megvalósulni
csa-csa
@Nil: "minél több ember végezhessen valami hasznos feladatot - napi 4 órában és abból emberhez méltóan megéljen-.."

gyönyörű utópisztikus gondolat
Nil
@csa-csa: az a baj hogy ez nem utópia-ennek meg van a reális alapja a világban - csak a politika Mészáros Lőrinceket támogat. Az elosztással van a baj. Az újrahasznosítással.
Abba kell hagyni a használd és dobd el gondolkodást. A termelést meg csökkenteni mert már a gyerekeinknek sem lesz hol élni nem csak az unokáinknak.
Amit kifelé mondanak a politikusok az az amiről azt gondolják hogy a nép hallani akar. És a nép azt akarja hallani amit a hőn szeretett vezére mond bármekkora hülyeség is.
A munkaalapú társadalom illúzió abban a formában ahogy OV elképzeli

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.