Kellemetlen baki történt a CNN csatornánál, adta hírül a Russia Today. Véletlenül Putyin képét vágták be ahhoz a tudósításhoz, amely az Iszlám Állam hóhérjáról a szólt. A brit, Jihadi John néven elhíresült férfi hajtja végre a terror állam lefejezéseit – írja a hvg.hu.

A CNN a Tassz hírügynökségnek azt írta, bocsánatot kértek a hibáért. A technikai malőrt egy videószerver hibája okozta, ugyanis a Putyin-fotót valójában az Iszlám Állam utáni bejátszáshoz akarták felhasználni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Ekkora bakit!
Ha a Russia Today véletlenkedett volna így VALAKI-vel, már indult volna a rakéta Moszkvára.
36
A CNN már buktázott többször is. Egy hírolvasójuk élő adásban mondott fel, úgy hogy feltárta, a hírcsatorna híreket kreál, ha nincs hír. Pl. konfliktus felnagyítására, országok démonizálására. Az első Iraki háborúban, 20 dollárt adtak egy gyereknek, hogy gyújtson már fel egy pár autó gumit. Mert ahol a forgatócsoport volt, nem volt harc. De nekik azt adták ki, hogy harcról kell tudósítaniuk. Sőt. Aktorokat alkalmaznak. Amikor az USA-ban azok az iskolai lövöldözések voltak, a külömböző helyszíneken, ugyanazok az arcok jelentek meg. Megmenekült embereket, síró szülőket, szemtanukat játszottak.
A múlt héten egész Ukrajnát, egy térképen, Oroszország részeként ábrázolták.
A CNN a hadiipar része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.