Megőrizte vezető helyét Bill Gates a világ leggazdagabb embereinek a Forbes magazin által hétfőn közzétett listáján.

Az amerikai üzletember vagyonát 79 milliárd dollárra becsülte a tekintélyes pénzügyi magazin. A Microsoft alapítóját a mexikói Carlos Slim követi a második, Warren Buffett amerikai nagybefektető pedig a harmadik helyen. Az elmúlt 21 évben Bill Gates 16-szor szerepelt az évente kiadott lista élén.

A Forbes szerint tavaly száznyolcvaneggyel 1826-ra nőtt, és ezzel rekordot döntött a világ dollármilliárdosainak száma.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@tivoli: itt megnézheted az egész cuccot, amit találtál, ebből idézett az egész társaság:
www.ted.com/talks/bill_gates#t-66664
(van magyar felirat, ha elindítod a videót, alatta a subtitles-ben van hungarian.)
Most komolyan van :)
tivoli
@pbalage: ma, 22:25
Hát persze, hogy ebből. Éppen ez bizonyítja, hogy nem kamu. Úgy 4:30 körül mondja a tutit.
tivoli
@pbalage: Jó ez a link, köszi, majd holnap végighallgatom.
pbalage
@tivoli: az egészet kell nézni, nem csak a kiragadott részt, úgy épp más dologról van szó, mert az úgy olyan, mint a hírtévések "orbán geci" kivágása, amikor épp azt mondták hogy "orbán nem geci" (de az ugye néphagyomány, hogy a részletekben veszünk el, épp mikor mi a viccesebb)
tivoli
@pbalage: ma, 22:43
Én is úgy gondolom, hogy minden csak egyben értékelhető (mint az öszödi beszéd), de ma már elég késő van. Majd holnap értelmezek :-))
freemanpetya
Hát persze, hogy gazdag mivel arra vagyunk kötelezve, hogy használjuk a MS Windowst ha kompatibilis rendszert akarunk mondjuk hivatalokkal vagy kormányzatokkal. A kis szerény ember aki olyan jótevője a világnak, de a jótékonykodást azért nem engedték ki a kezük közül. Melindával majd ők eldöntik hogy esetleg hogyan lesz hasznuk ebből az egész jótékonykodásból is. Majd ők eldöntik, hogyan lehet úgy jótékonykodni, hogy jusson is maradjon is és még üzleti, gazdasági, és politikai célokat is szolgálni lehessen. Egyesek milyen elvakultan naív gondolkodásúak. Elhiszik a mindenkin átgázoló, lelketlen milliárdosnak, hogy olyan filantróp hogy az na. Hát persze, hogy filantróp, pontosan azért lett milliárdos és ezért ő a leggazdagabb. Így szokott az lenni. Akinek sok van az még többet akar, nem azért lett milliárdos mert megutálta a pénzt. Most már a befolyás tetszik neki...majd abból megint sok pénz lesz, még több mint ami eddig van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.