Ahogy beszámoltunk róla, Orbán Viktor és népes delegációja – köztük Mészáros Lőrinccel és feleségével – kedden Kazahsztánba utaztak. A miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött képek alapján ő és kísérete rendben megérkeztek az ország fővárosába, Asztanába. A magyar kormányfő még rózsacsokrot is kapott.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
visszafele is repülővel jönnek?
nincs valakinek depressziós pilóta ismerőse?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@zöldszem: valakinek a szöllőket is meg kell metszeni...valakinek szántani,trágyázni is sürgős-a téli szemétégetésnek is ideje van-és hát a birkákat se lehet éhen hagyni-DDD
zöldszem
@bakegya: Tényleg, erre nem is gondoltam!:)))) Most, hogy így mondod + eszembe jutott a xaros gatya mosás. Gondolom xaros lehet, mert még az utcát is őrzik!
vonotok
Kár. Hogy ezt a repülőt nem egy " depresszió" pilóta vezette.
bakegya
@zöldszem:mint ahogy ezek az azért elég bandzsa kazahok se olvasnak újságot,mert akkor nem hinném hogy rózsacsokorral fogadnának egy ilyen G...VICCTORT,és egy olyan gyanús körülmények között egy két év alatt meggazdagodott csőszerelő-disznópásztort mint a mészáros-barát-és kiparfümölt neje.A többi száz meg már csakkk ráadás...ahogy szalonnával házalnak GÁZÉRT-ÉS OLAJÉRT-amire már a magyarok fele költeni sem képes,mert kevés a nyugdíja,vagy miunka híján nincs rávalója.
36
Kazahsztán fővárosát érdemes megnézni, okkult szempontból. Minden állami épület, látványos szimbólumokat tartogat a nézelődő számára. Astana, egy háttérhatalmi központ.
volvós
...rózsacsokorral fogadták !
Jobb, mintha Kalasnyikovval...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.