A svájci Tages Anzeiger Nagy István berni nagykövetről cikkezett, aki magánbankot vezet Genfben és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik az arab világban. Ezek mellett jóban van Orbán Viktorral és a magyar kormánnyal is.

444.hu szemléjében megjegyzi, a nagykövetet nem ismerik túl jól diplomáciai körökben, honlapján életrajz sincs. A svájci újság vele kapcsolatban a Vasárnapi Hírek háttérbeszélgetését idézi, ahol a kormányzati körök résztvevői mindannyian Orbán svájci bankáraként emlegették Nagyot. A lap hiába kereste meg a nagykövetet kérdéseivel, nem kaptak választ.

A Tages Anzeiger 2014 őszén már cikkezett arról, hogy gyanús, hogy a magyar miniszterelnök rövid időn belül kétszer is megfordult Zürichben. Azt is kiemelték, hogy Orbán nagyon szerette volna eltitkolni, hogy Naggyal beszélgetett és az is szokatlan volt, hogy a kormányfő a hosszú vonatozást választotta a jóval rövidebb repülőút helyett. Az ügy kapcsán a Tages Anzeiger megemlíti a MET Zrt. gázüzletét is, ami Svájctól egészen Oroszországig ér.

Arról is írnak, ha valóban Nagy István lenne Orbán bankára, azzal megsértenék a bécsi diplomata egyezményt. Ugyanis ebben az áll, hogy egy diplomata nem végezhet olyan jellegű személyes vagy kereskedelmi tevékenységet, amelynek profitszerzési célja van.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Lehet, hogy a százlábú lányának azért kell Svájcban tanulni, hogy apai látogatásként magyarázható legyen g.Viktor svájci kiruccanásai...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@sentinel216: Ó, nekem elég szárnyaló a fantáziám, hogy a Szent Családdal kapcsolatban még sokkal mocskosabb dolgokat is elképeljek...
Desischado
@nyanya001: @papa.49: ű

Okvetlenül olvassátok el! De előtte vegyetek be egy nyugtatót!

rejtélyes? Már régóta nem rejtély, hogy oda (is) menti ki az összeharácsolt/ lopott vagyont!
libellle
@nyanya001: azt gondolom mindannyian rettenetesen meglepödnénk viktorka milliárdjain.
kukac50
Vagyonuk elkobzása után Magyarországnak nem lenne államadóssága.
Az Ő rokonságuk vagyona elég lenne rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.