Erélyesen beszólt Amerika prágai nagykövetének Milos Zeman cseh államfő.

Nem tudom elképzelni, hogy a washingtoni cseh nagykövet tanácsot adna az amerikai elnöknek, hová utazzon. Külföldi utaim terveibe semmiféle nagykövet nem fog beleszólni

– mondta Zeman a Parlamentní listy hírportálnak adott, vasárnap megjelent interjújában Andrew Shapiro amerikai nagykövet egy hete elhangzott szavaira reagálva.

A cseh államfő majdnem olyan kemény, mint Orbán

Az amerikai nagykövet a cseh közszolgálati televízióban felhívta a figyelmet arra, hogy Zeman lehet az egyetlen európai uniós államfő, aki májusban Moszkvában részt vesz a második világháború befejezésének 70. évfordulója alkalmából megrendezendő ünnepségeken. Shapiro ezt "eléggé kényes" helyzetnek minősítette, de megjegyezte: nem az ő feladata megmondani a cseh elnöknek, mit tegyen, vagy ne tegyen.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@libellle: Hülyegyerek! Egyáltalán tudod mi az a komcsi?
Bercifiu
Ebből is látszik, hogy az Amcsik azt hiszik, hogy az ő seggükben fordul meg a passzát szél, de szerintem még az anti is elkerüli.
Inkább sepregetnének a saját házuk táján, s gondolkodnának el azon, hogy hány országot támadtak meg jogtalanul, a gazdasági érdekeltségeik növelése céljából.
Szegény Ildikót is szénné égették.
wagabund
ez csak amolyan lájtos parasztvakítás..azért nem eszi az elnök sem olyan forrón a kását..

mondhatni amolyan pávatáncocska...icipici... most izgulnak,hogy is kellene szép csendben benyalni..mert ha az amik megsértődnek, akkor annyi...
libellle
@Bercifiu: szerintem a hülyegyerek hozzád nagyon passzol!!! Ezenkivül primitiv is vagy ugyanis kifogytál az argumentácioból. Inkább nem is volt ugyanis intelligencia hiányában ilyenekre nem pazarolod az idödet
gulyasgyula
libellle : 12.11 sok mindenbe egyetértünk ,az állami vezetőink nem az ország hanem a folyamatosan terjeszkedő tőke érdekeit szolgálják ezért élnek az állampolgárok rabszolga sorba. .Holvan a tőke hazája :Usa ,nyugat stb ők hozták be ezt a kizságmányoló élet stilust.Az Oroszok nem rohantak le bennünket soha, mi mentünk a Németek oldalán lerohanni az Oroszokat . Ők csak vissza jöttek és ez igen sok Orosz katona életbe került ..Csak hogy tudjál valamit az akori időkről PL:az olajiparban dolgoztam az olaj, a benzin , az energi , a hús, sok egyébbáru árát 5 azaz ÖT évenete tárgyalták újra , a belső árakat az állam egyszer januárba emelhette , akkor emelték a béreket is ..Kiszámitható világ volt az akkori kor hibáival,de egy szétbombázott világot kellet a háboruba megnyomorordott emberekkel újra épiteni..A német stilust nem kell bemutatni 16 éve egy német házaspár a szomszédom , Van a német nunkás meg a bevándorló.A német egy percet nem dolgozik a munkaidő után és Őt nagyon jól megfizetik, Ott is a bevándorló //A rabszolga dolgozik többet kevesebb bérért ..// Az IMF -egy nagy pézügyi cápa .A pénzér olyan gazdsági feltételet szab hogy soha ne szabadulj meg tőllük ez az érdekük .Pl: Most Görögország ahol ige jó világ volt mig be nem léptek az Unióba és el nem keztek a tőkések elvárásainak megfelelő pénzügyi politikát folytatni ..A tőkének a Görög szigetekre fájt a foga és még mindig nemmondtak le rólla ..Az erdményt ma is látni..A nyugdij a bérekről , a szociállis ellátásról annyit :azért ilyen nyomott mert az alapanyagok , az energia árak világpiaciakak csak béren és a szoc ellátáson tud a tőkés tovább gazdagodni ..A polikusaink a renszerváltásnak nevezett rabló gazdákodás bevezetése óta hazudoznak ki többet ki kevesebbet ..Ezekről a dolgokról oldalakat lehetne irni ..Egy biztos a KÁDÁRI magyarország sokkal EMBERIBB VOLT MINt A MAI , csak mi is bedőltünk a nyugati maszlagnak mint utánnunk még jó páran és nem tanulnak a mi nyomorunkból . TE másképen látod ..??
bence
libelle ! Csak kapkodom a fejem az indulatodon ! Mi történt veled ?! Csak olvasol és nem gondolkodol ? Miről beszélsz Te ?!
Ha én nagyon öreg vagyok , akkor gondolom Te egy kisgyerek vagy ? Hol olvasod , hogy bármiért is az amcsikat okolom ? Egyáltalán nem ! Nehogy már Te mutsad és magyarázd meg nekem a német munkatempót ! Engedd meg , hogy erről én tartsak Neked ismeretet ! Na az meg már a vicc kategóriába tartozik miszerint erre a kormányra szavaztam volna , Szavazott rájuk a rák ! Végezetül kisöreg, ezt a kamatot Te is fizeted , anélkül , hogy rájuk vagy nem rájik szavaztál volna . Az pedig , hogy ez a kormány mindezeket megteheti az köszönhető a sok buta embernek , akik a rosszat jónak , a jót pedig a rossznak ítélik meg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.