A globális felmelegedés alapjaiban változtatja meg hol és hogyan termeljük meg az élelmünket. Hatására csökkenhet bizonyos mezőgazdasági termények táplálkozás-élettani értéke. Ezt állapította meg a FAO legújabb jelentése. Egyúttal kitér arra is, mit jelentenek mindezek az éhezés és szegénység elleni küzdelem és a globális élelmiszer-kereskedelem szempontjából.
Forrás:
magro.hu
Feltöltő: Patkovics Péter
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Amit viszont nem fogadok el, de szerintem rákényszerül mindenki:(, hogy az egyébként legolcsóbban termelő, dömping árú és mennyiségű USA, aki a búza, kukorica, stb. tőzsdei árait is meghatározza, a mindennek ellenálló, kikísérletezett Monsanto, Syngenta vetőmagokat kénytelenek majd megvenni és vetni ill. azt esszük majd.:(