A globális felmelegedés alapjaiban változtatja meg hol és hogyan termeljük meg az élelmünket. Hatására csökkenhet bizonyos mezőgazdasági termények táplálkozás-élettani értéke. Ezt állapította meg a FAO legújabb jelentése. Egyúttal kitér arra is, mit jelentenek mindezek az éhezés és szegénység elleni küzdelem és a globális élelmiszer-kereskedelem szempontjából.

Forrás: magro.hu
Feltöltő: Patkovics Péter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Elfogadom hogy az időjárás egyre szélsőségesebb és a végletek határozzák meg. Nincs tél. Viszont, októbertől májusig a lakásban mégis fűteni kell. Legalább esténként. De nincs tartós fagy, hogy a férgek elpusztuljanak a földben. Annyi fagy van, hogy a virág és termés kezdet elfagyjon, akár májusban. Most meg ez a banga meleg?! Hajnalban és naplemente közelében locsolunk, permetezünk, ha kell. A gyümölcs fáim is mindenféle betegségeket elkapnak, vagy egyszerűen kiszáradnak.
Amit viszont nem fogadok el, de szerintem rákényszerül mindenki:(, hogy az egyébként legolcsóbban termelő, dömping árú és mennyiségű USA, aki a búza, kukorica, stb. tőzsdei árait is meghatározza, a mindennek ellenálló, kikísérletezett Monsanto, Syngenta vetőmagokat kénytelenek majd megvenni és vetni ill. azt esszük majd.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.