Gyurcsány Ferenc menekültbefogadása mellett a CNN sem ment el szótlanul, csütörtök este kapcsolták adásukba az egykori miniszterelnököt – írta a hvg.hu.

Gyurcsány a saját kertjéből jelentkezett, ráadásul a világ egyik egyik legismertebb amerikai tévés külpolitikai újságíró, Christiane Amanpour faggatta.

Ez a feladatom, hogy megnyissam előttük a házamat

- magyarázta a DK elnöke, majd elmesélte: ő már azelőtt főz az érkező vendégeknek, hogy ők megérkeznek hozzájuk.

Arra, hogy a politikus szerint az, hogy ő menekülteket fogad be, csak 1-2 napig lesz érdekes a médiának, Amanpour azt reagálta: hosszú ideig érdekes marad ez, hiszen sajnálatos módon a jelenlegi magyar miniszterelnök viselkedése nagyon eltér a Gyurcsányétól. A DK elnöke erre azt válaszolta, alapvetően nem érti az Orbán-kormány motivációját, de szerinte szavazatokat próbálnak gyűjteni.

A CNN még egy fotót is bejátszott, amelyen Gyurcsány éppen egy kisgyereknek ad ételt a vacsoraasztalnál.

A CNN videója a beszélgetésről itt tekinthető meg.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

paolo006
Nem vagyok és nem voltam soha Gyurcsány hívő, sőt. De akkor is azt mondom, hogy Gyurcsány Ferenc kisujja is többet ér mint az egész fideSShorda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@Strong:! Azok a szarháziak akik2006 ban dúltak fosztogattak,rendőröket dobáltak,gyújtogattak,meg érdemelték !Most is ők csinálták a cirkuszt a keletinél! Gyurcsány kis úja többet ér,mint sintér Viktor!
bence
@Desischado: ! Attól Te ilyent ne várj ! Inkább még azt is ellopja tőlük amit Te meg én adunk !
kukac50
Több emberség van benne mint a Fideszesekbe!
karma1
@36: Amikor Gyurcsany volt kormanyon, es a fideSS ellenzekben, nem volt olyan inditvany a kormany reszerol,amit orban csipobol meg ne tamadott volna... orban mar akkor a sajat hatalmat epitette, Gyurcsanyban pedig mar akkor is tobb volt az emberseg, mint a jelen kormany osszes tul- es agyonfizetett tagjaban...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.