KERTÉSZ IMRE VÉLEMÉNYE: "Európa hamarosan aláhanyatlik - A muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát" - Kertész Imre, irodalmi Nobel díjas "Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri. “… A 85 éves író folytatja:

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Jól adja a bankot , hisz mind ezt csinálja , egytől egyig.
36
No, pedig pont azt a kérdést akartam földobni, így délután, hogy az izraelita hitközségek, segítenek-e? Befogadnak-e migránst? Persze, mindez lehetetlen. Hisz, Izrael véres ellensége a muszlim világnak és fordítva.
Izrael ki is jelentette, hogy nem fogad be migránsokat. Kollégám, nyáron, megjárta a szentföldet. Reptéren, utcán, buszon, katona és rendőr, férfiak és nők, természetes tartozékuk a géppisztoly, pisztoly, kés.(Minden férfi és nő, 2 évet köteles, sorállományban szolgálni.) Kivitték őket a határra is, busszal. Ott már teljes menetfelszerelésben az izraeli katonák, páncélozott csapatszállítók és tankok csöve néz az átláthatatlan határ-falon túlra. Ágyúk a magaslatokon. A falon, egy-egy áteresztő kapu, a muszlim munkásoknak, akik sokkal kevesebb pénzért járnak át dolgozni a zsidóknak, mint a sajátjaik. Kamerák, fegyver és robbanóanyag detektorok, őr kutyák. Motozás és érvényes papírok átnyálazása után, át lehet menni. Igaza van Kertész Úrnak. Az, ott nem nyafogás és nem okoskodás. Az, ott egészen más. Ott, idegennek helye, nincs. Ír az elhibázott EU-ról. Valóban elhibázták a túlzott liberalizmussal. De, ne jöjjön Hitlerrel, mert ezzel burkoltan a németeket fenyegeti. A náci és a német, két egészen külön világ. Egyébként pedig, az amerikai és angol, kivándorolt, német-zsidó bankárok, az 1930-as években, még előszeretettel kereskedtek, arannyat rejtegettek, Hitler pedig, így felemelkedett.
rugacs
Hiányzik Európának is az Izrael-Palesztin életvitel. De mit csodálkozunk, az ellenzéknek is ez hiányzik. Pedig a sorkötelességet elutasítják! A fene se érti ezeket.
Lehet, hogy mazochisták vagy öngyilkos jelölt mind?
Vagy ők az muszlimok előörse.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.