Németországból mesélte el a történetét. Elmondta azt is, megbocsát-e az operatőrnőnek. Hogy tudnék megbocsátani neki? - Ezt mondta az őt Röszkén kigáncsoló László Petráról az 52 éves szír férfi, Osama Abdel-Muhsen Alghadab. A négygyerekes férfi azóta eljutott Németországba, onnan nyilatkozott a brit Daily Mailnek.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Óriási hir a vs.hu-n!!!

Megszólalt az elgáncsolt apa!!!

vs.hu/kozelet/osszes/megszolalt-a-laszlo-petra-ugyrol-a-kigancsolt-szir-ferfi-0913?utm_source=hrstrt&utm_medium=rss&utm_campaign=main

"Alghadabnak négy gyereke van - 7-től 18 éves korig -, és Deir ez-Zor városában volt tornatanári felügyelő. Emellett az Al Fituwa Football Club edzője volt. 2012-ben költöztek át Törökországba a polgárháború és az Iszlám Állam miatt Szíriából."

"Maradtunk egy darabig, de a nagy pusztítás után eljöttünk." Először az egyik fia ment Németországba, aztán ő a gyerekével. A felesége és két másik gyerek ottmaradt. "Szeretném őket is idehozni. De nem így, hanem legálisan" - mondta.

Basszus! Az újságíró kiderítette az igazságot, s mivel az nem az amit tálalni lehet, hát időrendben összekutyulva, homályossá téve az események sorrendjét megpróbált valamiféle elfogadható esszenciát összerakni amely még némi szolidarításra késztetheti a humánus (és birka) európa polgárt. De mi is a történet valójában?

"Alghadabnak négy gyereke van - 7-től 18 éves korig -, és Deir ez-Zor városában volt tornatanári felügyelő. Emellett az Al Fituwa Football Club edzője volt.
Kitört a szír polgárháború...
-
"Maradtunk egy darabig, de a nagy pusztítás után eljöttünk."
-
2012-ben költöztek át Törökországba a polgárháború és az Iszlám Állam miatt Szíriából. (szó nincs arról hogy
őt az ISIS elfogta és megkínozta volna, ahogy korábban némely ballibber magyar média állította!!!)
ÁTKÖLTÖZTEK TÖRÖKORSZÁGBA!!!
Nem menekültek, vagyonukat hátragyva, hanem ÁTKÖLTÖZTEK.
De nézzük tovább a tényeket.

"Először az egyik fia ment Németországba, aztán ő a gyerekével. A felesége és két másik gyerek ottmaradt."
Szeretném őket is idehozni."

Az egyik fia nyilván a 18 éves lehetett aki az első migrációs hullámmal érkezett, s aki a TELEKOM-hoz hasonló nagylelkű szolgáltatók segítségével tájékoztatta az Törökországban útra kész apát az útvonalról és a várható viszonyokról.
Így hát Alghadab a...
senkifia68
Így hát Alghadab a legkisebb gyermekkel elindult az EU felé!Miét pont a 7 évessel? Egyszerű mint pofon.
A féltőn szerető apuka gyermekét cipelte magával élő pajzsként át a fél kontinensen, hogy eljusson Kánaánba.
Ha baj történik akkor Európa megölte a 7 éves gyermekét,(van még három) és lesz miért gyűlölni minden európait.
Ha célba ér a gyerekkel nem toloncolják vissza és kiemelt megkülömböztetett eljárásban részesül, ugyanakkor a Törökországban a másik két gyermekkel magára maradt feleség gyermekeit egyedülálló szülőként kiemelt támogatást kap.

A fenti okfejtéssel semmiképpen nem szeretném menteni a magyar operatőrnőt és érthetetlen tettét.
De arra mindenképpen felhívnám a figyelmet, hogy Alghadab és hozzá hasonlóan az ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK brutálisan nagyobb többsége nem háborús menekült!

Viszont az európai értékek mentén, amelyre oly előszerettel hivatkozik a ballibber oldal Alghadab símán bíróság elé kellene állítani fiatalkorú életének és testi épségének gondatlan veszélyeztetéséért!
EGO
Ahány cikk az ügyről, annyiféle adat... HOMÁLYOS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.