Budapest hallgat. A magyarok 85 százaléka - állítólag - nem akar bevándorlókat látni. Január és szeptember között 100-nál kevesebben kapták meg a menekültstátust hazánkban. Százhúszezer osztrák polgár vett részt szombaton a menekültek mellett tartott megmozduláson a bécsi Hősök terén, ahol felszólalt Heinz Fischer osztrák köztársasági elnök és számos ismert zenekar is szolidaritási koncertet adott. A résztvevők egy perces néma csenddel emlékeztek meg azokról, akik menekülés közben életüket vesztették. A drámai csendben csak egy síró kisgyerek hangját játszották be.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pumpaduda
Majd felébrednek, remélem minél később.
libellle
@pumpaduda: visszaküldjük Magyarországra azokat akiket ott nem regisztraltak. Mert mi már régota ebren vagyunk., De ti alszotok... és engedtek mindent ami veletek történik.
Papuska1
Lehet teljesen elszakadni a valóságtól, csak nem mindig érdemes! Számomra teljesen érthetetlen, hogy valakiknek nem tűnik fel az, hogy milliós nagyságrendben jönnek szervezett módon emberek, akiket parancsnokok vezetnek, parancsra vonulnak, minden kiszivárgó dokumentum szerint vannak köztük nem is kevesen iszlám fundamentalisták. Legtöbbjüknél térkép van és leírt célhely és kapcsolattartó személy, aki a célállomásnál várja. Ez tehát "menekülthullám"? Nekem mindennek tűnik, csak annak nem! Egyszerűen nem értem. Olyan régen volt Európában háború, hogy minden természetes veszélyérzet megszűnt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.