A menekültekkel kapcsolatban nem egy esetben merül fel, hogy korántsem csak életerős felnőttek alkotják a tömeget. Akkor sem, ha a magyar autokretén elit szeretné ezt a képet kidomborítani. A valóságban a menekültek között számos család, és így gyermek is megtalálható.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Muszáj minden marhának a nyögdécselését szemlézni? Bár ezt azért kiemelném: "..gyermekekkel. Azzal a csaknem két millióval. Belőlük még lehet EMBER."

Akkor most micsodák? A szüleik sem emberek? Nem baj, csak kérdezem, ha már ennyi okosságot talál andráska a gumiszobában.
JAJMÁR
@Peller Anikó: 18:36 Nem jött össze! A kiemelésed.
Lehagytad az elejét, figyelj csak:

"Tehát hagyjuk is a kormánypárt klerikális lobby-platformját aszalódni a felejtés bugyraiban. Szóra sem érdemesek.

Ellentétben a gyermekekkel. Azzal a csaknem két millióval. Belőlük még lehet EMBER. Ha nem halnak éhen."
Peller Anikó
@jajj: és ez most mennyiben változtatja meg az állítást, hogy 2M gyermekállatból lehet még EMBER ? Ha éhen halnak akkor meg nem lehet belőlük ember.

Ezt jelenti amit írt a blogoló andriska. Nem kifogásolom, csak megjegyeztem. Azért jegyeztem meg mert útálatos dolog összemosni a kormányzat egyéb ténykedését a bevándorlással, nem egy kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.