„Mindig Európa-párti politikus voltam. A magyar jobboldalon nagyjából egyedül maradtam ezzel” – mondja Navracsics Tibor a Mandinernek.

Az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, szerint Magyarország és Európa multikulturális, de a kvóta nem volt sikeres.

Navracsics szerint a migránsügy rámutatott, hogy Európa „útelágazódáshoz” érkezett, ő pedig enyhe szarkazmussal mutat rá a magyar kormány migránsügyi politikájának kétarcúságára.

A magyar miniszterelnök ugyanakkor mára szerinte egyértelműen fölértékelődött az európai politikában, s kijött a „populista EU-ellenes” címkéjű dobozból.

Az interjú az alábbi, döbbenetesen penetráns párbeszéddel indul:

- Sör? Bor? Netán vodka?

- Reggel van még... Amúgy inkább bor.

- Nem az ön fogyasztási szokásaira vonatkozott a kérdés.

- Hanem?

- Arra, mit érez, amikor Jean-Claude Juncker közel hajol önhöz.

- Arcszesz.

- Juncker még azt is megissza?

...

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
"Mindig Európa-párti politikus voltam" Különösen addig, míg a biztosi gázsi és a járulékos egyebek csurrannak -cseppennek.
Hofipisti
"Mindig Európa-párti politikus voltam" Különösen addig, míg a biztosi gázsi és a járulékos egyebek csurrannak -cseppennek.
egyvandor
Nem tudom Navracsics mit képvisel valójában. De az biztos, hogy a magyar politikusok annyira elvakultak a gorbáni ner-ben, hogy jó dolgukban eszüket vesztve már bárkinek neki mennének aki veszélyt jelenthet a harácsolásukra.
TASzSz
@Horizont: TANULJ MEG OLVASNI!

1. Olvasd el a cikk címét!
2. Olvasd el a tartalmat 7-szer!
3. Értelmezd!
4. Olvasd el megint az én reakciómat (nov. 6, 19:52)!
5. Próbáld megérteni!
6. Ha sikerül, kapsz 1 LIKE-ot hogy jó legyen a LIBIDO-d!
DR Eric CARTMEN
Navracsics valaha gondolkodó lény volt. Sőt, rá is játszott az emberarcú fideszes szerepére. Az elemzők pedig, akik korábban kollégái voltak, vagy diákjai, esetleg tagtársai valamilyen gittegyletben, mértéktartó, intelligens kultúremberként ábrázolták őt, és csak azt nem voltak hajlandóak észrevenni, ami orruk előtt zajlott, hogy Orbán nagyúr már akkor harci droidot faragott belőle, mikor beküldte méltó társával, Semjén Zsolttal tartani a frontot a vörös veszedelemmel szemben, amíg ő a büfében múlatta az időt, vagy dekázgatott a frakcióirodán. Az elemzői belterj így fedte el a valódi képet, melyet mindenki láthatott, ha bekapcsolta a tévét: Navracsics kellék nem visszafogottan érvel, hanem fröcsög, s mondanivalója tartalmilag semmiben nem különbözik Szijjártó Péterétől.

Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született.

Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs.

Jutalmul kinevezték lábtörlőnek.
TASzSz
@Horizont: Kapsz még 1 LIKE-ot! Jót tesz a LIBIDO-dnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.