Az Iszlám Állam eredetileg nem a Sínai-félsziget felett felrobbantott orosz repülőgépet, hanem egy olyan utasszállítót akart megtámadni, amely a terrorszervezet elleni, Washington vezette nemzetközi koalíció valamely tagjához tartozik – derült ki a dzsihadisták DABIQ című internetes magazinjának angol nyelvű kiadásából szerdán.

Az interneten terjedő cikk szerint a terroristák azután döntöttek az orosz gép elleni támadásról, hogy Moszkva szeptember végén megkezdte légicsapásait a milícia szíriai állásai ellen.

"Miután rést találtunk a sarm-es-sejki nemzetközi repülőtér biztonsági rendszerén (...) orosz gépre változtattuk a célpontot" – írja a DABIQ. Az írás szerint a dzsihadisták pokolgépet juttattak a gépre, amely "219 orosz és 5 más származású keresztes halálát okozta egy hónappal Oroszország meggondolatlan döntése után".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
most akkor a dzsihádisták összeszarták magukat?
beszartak a maffiózóktól?
ha ez a két gyönyörű társaság összecsap, alighanem elő kell pár zacskó chipset.
Szókrakész
Most akkor mi a helyzet.
Eddig büszkén szelfiztek, aztán jött a putyini fenyegetés, erre leszékletelték a rüsztjüket és már nem is orosz gépet akartak robbantani, csak logisztikai hiba csúszott bele?
Ennyit azért a maszat soha nem téved. Mindig is tudták kire, mire akarnak...
A párizsi merényleteknél is egyre több a maszat szál.
Érdekes, nem,?!?!?!
Azért ez a világméretű gyász és trikolór hű meg hó.
Mert valakik az egész világgal akarták tudatni, hogy sikeresen rombolunk, tombolunk, gyilkolászunk és a világ olyan hülye, hogy még a sikereinket is egyfajta kollektív megemlékezésként élik meg.

ÉBRESZTŐ VILÁG!
Mielőtt nem késő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.