Életfogytiglanra ítéltek egy szigorúan vallásos muszlim házaspárt Németországban, mert megölték lányukat.

Megölte lányát a muszlim házaspár, mert eljegyzés nélkül szexelt

Életfogytiglanra ítélt a darmstadti bíróság egy 52 éves apát és 41 éves feleségét, mert januárban megölték 19 éves lányukat.

A szigorúan vallásos, Pakisztánból származó muszlim szülők azért tették ezt, mert a lány anélkül folytatott szexuális kapcsolatot barátjával, hogy eljegyezték volna egymást – írja a Focus Online.

Amikor a szülők számára kiderült, hogy lányuk lefekszik barátjával, elhatározták, hogy közösen ölik meg. A gyilkosságot az utolsó részletekig kitervelték.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Az se zavarja a hülyét, aki ezt a cikket kinyomta magából, hogy a muszlimoknál nem vízválasztó a jegyesség! A mi fogalmaink szerint való jegyesség nincs is! Házasság előtt nem lehet szó szexről! Ha hazudni akarsz firkász, csináld jól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@libellle: A rohadékokat 19 évig ingyen etetni. Tarkón lövés és kész.
rugacs
No és a tolerancia a más vallásokkal szemben?
rugacs
A történet akár igaz, akár nem, rendre terítékre kerülnek azok a problémák, amelyek a különböző kultúrák között fennállnak és összekeveredésük, az integráció során konfliktusokhoz vezetnek. Ilyenkor a szépszó nem elég, jön az erőszak. És az erőszak erőszakot szül:
a házaspár megölte gyermekét, a hatóság életfogytiglanra ítélte a házaspárt, majd jönnek a szimpatizáns demonstrációk a szülőkért gyújtogatással, zavargásokkal, amit a rendfenntartók erőszakkal (könnygáz, vízágyú) elfojtanak, nemzetközi visszhang... stb.

Tényleg EZ KELL NEKÜNK??!

Egyáltalán nem véletlen az élet kialakulásakor, hogy azonos kultúrák azonos és szekcionális helyen alakultak ki. Ezeket az elkülönült csoportokat lehet, de nem érdemes vegyíteni egymással, mert rendszeresen konfrontációhoz vezet. Lásd az állatvilágot! Pl. a gazellák sem az oroszlánokkal élnek együtt közösen..., sőt az oroszlánok még a gepárdokkal sem tudnak együtt élni, pedig mindkettő ragadozó, mindkettő nagymacska stb. Egymás mellett élnek, de nem egymással vegyülve közös falkában.
Ebből is látszik, az állatoknak ösztönből több esze van, mint sok embernek...
libellle
@Bercifiu: Miután nem ruszkiország vagyunk igy ez nem lehetséges.
varirmag
Német állampolgárság,pakisztáni mentalitás !!!
Ők nem változnak,csak a lakhelyük !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.