Az álhíreivel lassan hírhedté váló, heccelő-uszító Hirvilag.co-n megjelent egy álhír, mely szerint Angela Merkel egy német televíziónak adott interjújában arról beszélt, hogy az Unió csak a bevándorlók segítségével lehet működőképes, és az volna az optimális, ha minden magyar városban lenne menekülttábor- írja a hvg.hu

Az álhírgyáros Hírvilág cikkeit sokszor hivatkozzák és osztják meg a Facebookon, pedig azokból rendszeresen egy szó sem igaz. Így van ez most is, ezért ne dőljön be nekik.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Csak akkor higgyük el, ha már tényleg léteznek is?

És akkor mit fogtok írni?
Hogy ti előre jeleztétek, hogy...?
Peller Anikó
A hír valóban nem igaz. A menekülteknek számító tömeg ugyanis csak kb 1 %-a a betóduló agresszor, egyébként meghívott vendégeinek. Így nem várható a kiválogatott menekültek betelepítése, sem visszatelepítése.

Ezzel szemben a betolakodó százezrek, de lassan milliók áttelepítése valóban a mergel banya lázálma, ő nem ezeket hívta meg (mondja ő) és ez a Németország már nem az ő országa (mondja ő). Ő csak elkúrta (ezt én mondom).
DR Eric CARTMEN
A múltkor ez a "hiteles"hírforrás azt közölte, hogy Gyurcsány, és a DK havi 5 milló eurót kap az úniótól, hogy "jelentsen " Magyarországról. Aztán mikor közröhej lett a NAGY HÍR, elsunnyogták a történetet.
Yoda69
Ugy nez ki az orbanteve komolyan veszi ezeket a hireket, mert szeretnek lovagolni rajtuk.
Persze a birkakat lehet az ilyen hirekkel etetni.
Szókrakész
@Peller Anikó: "Ő csak elkúrta (ezt én mondom)"

Nem csak te.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.