Németországban az idén november végéig majdnem 965 ezer menedékkérőt vettek nyilvántartásba – jelentette be a német belügyminiszter. Thomas de Maiziere szerint 964 574 ember adatait rögzítették, de a menedékkérők tényleges száma ennél alacsonyabb, mert vannak, akiket többször vettek nyilvántartásba, és vannak olyanok is, akik távoztak az országból. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mekkora az eltérés a nyilvántartásba vett és a Németországban ténylegesen menedéket kérő emberek száma között – írja az MTI.

965 000 migráns érkezett Németországba idén

Az utóbbi egy-két hétben jelentősen visszaesett az országba belépő menedékkérők száma, a korábbi napi 8-10 ezer ember helyett átlagosan 2-3 ezren érkeznek. Ez "nagyon örömteli és jó" fejlemény, de "még nem trendforduló", és még nem lehet pontosan megállapítani, hogy mennyiben tulajdonítható a görög-török tengeri határ térségében rosszra fordult időjárásnak, illetve a török kormány intézkedéseinek – mondta a német belügyminiszter.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Csizmás Kond: A szerbeket, albánokat és kosovoiakat Magyarország engedte be.Ezeket mind visszalahet oda küldeni, hidd el nem kevesen vannak.
Csizmás Kond
@libellle: ...egy egyszerű kérdés... te ha kimész albionba mosogatni hogy kéred, hogy nevezzenek gazdasági menekült vagy politikai esetleg valami más ?
Freewolf
A gyógyszertáraknál, kórházaknál a katonaság őrködik. A vadak tombolnak, erőszakoskodnak, lesz még itt tűzparancs!
Fradigege
@verum: Merkel karriere végére ért, azt akartam mondani ezzel.
verum
@Fradigege: - akkor ismétlem, mi fog ettől megoldódni?
Fradigege
Akkor ismétlem. Merkelnek ezzel vége. Nem fogadnak be egy migránst sem. Maradnak a szír határok mentén a táborokban, hisz kapják a szomszédos államok a zsíros eurókat. Én erre számítok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.