A kormány arra utasított minden minisztériumot és azok háttérintézményeit, hogy mondják fel a Magyar Telekommal fennálló mobilnet szerződéseiket. A kormány azt kívánta így megbosszulni, hogy a cég felbontotta szponzori szerződését a nők egyenlő jogait tagadó Kovács Ákos zenésszel.

A kormánynak természetesen semmi köze nincs ahhoz, hogy egy magánvállalat felbontja a támogatói szerződését egy magánszeméllyel, amiért nem kíván közösséget vállalni utóbbi középkori gondolatvilágával.

Úgy tűnik, hogy Magyarországon ez alól kivétel, ha a Fidesz udvari zenészének gazdasági érdekeiről, és persze a fideszes világnézetről van szó. A kormány – miközben véleménydiktatúrát kiált – a legsúlyosabb véleménydiktatúrát követi el az adófizetők pénzén egy magánvállalat ellen, mert az nem kívánja támogatni a ma már kormányzati harsonaként funkcionáló zenészt. Üzenet ez minden cégnek és állampolgárnak: aki nem ért egyet a Fidesz véleményével, azt a kormány teljes közjogi hatalmával fogja megbüntetni.

A Demokratikus Koalíció az Európai Bizottsághoz fordul a közpénzből folytatott kormányzati véleményterror miatt. A DK szerint a kormány nem csak a magyar adófizetőknek okoz jelentős anyagi kárt a szerződések felmondásával, hanem megsért számos közbeszerzésre vonatkozó uniós irányelvet is – írja közleményében a párt alelnöke, Molnár Csaba.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csigabiguli
Hihetetlen, fordulnak ezek össze, vissza, Hazaáruló g.cik... Gyurcsótánnyal az élen... :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.