Habár a hátán géppuskával szaladó Isten-karikatúra értelmezésén akár még vitatkozni is lehetne. Azonban, ha tényleg a még szabadlábon levő terroristákat jelképezi azzal a szöveggel, hogy rájuk akar emlékeztetni, akkor elég otromba ábrázolásnak tűnik. De kétségtelenül nem feltétlenül diszkriminatív. Tekintve, hogy egy kalap alá veszi az azonos, vagy azonos gyökerű Isten-képpel rendelkező összes judaista vallást. A zsidó, a keresztény, az iszlám és a mormon hit képviselőit is provokálva. De azért már idejekorán bejelentve, hogy egy milliós példányszámmal jelenik majd meg az évfordulós lapszám. Elvégre az istenek jönnek, mennek, de az üzlet az üzlet.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Egy másik szálról ide is idézve. Azért jellemzőnek tűnik, hogy pl. a CH nem igazán kritikus a scientológiával szemben. Vagy nem ekkora dobpergássel.

Vszínűleg azért, mert mert ők nem reklámkampánynek beillő lövöldözést rendeznének, hanem kiperelnék a tuléajt a gatyájából is.
Csizmás Kond
Már az is gyanúz, hogy pénzt hoz nekik ez a lapkiadás. Túl szarosra sikeredik minden mostani kiadásuk és hihetetlen hogy van ember aki ezért pénzt adna...szóval valaki más fizeti és szerintem azért hogy fenntartsa a feszültséget.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Sajnos benne van a pakliban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.