Továbbra is él az interpolos körözés Jao Kao-peng, H. Nancy gyilkosa ellen. Ez a Magyar Nemzet szerint arra utalhat, hogy a kínai férfit elengedhették a pekingi rendőrök.

A lap érdeklődésére ezt a Legfőbb Ügyészség nem erősítette meg, igaz nem is cáfolta. Annyit válaszoltak:

Az Ön által kérdezett ügygyel kapcsolatban tájékoztatom, hogy folynak az egyeztetések a Kínai Népköztársasággal a lehetséges jogi lépésekről.

A Magyar Nemzet közép-európai kínai közösségből származó információi szerint Jao Kao-penget azért engedték el országa hatóságai, mert nem áll rendelkezésükre ellene semmilyen bizonyíték. 

Miután Kína és Magyarország között nincs kiadatási egyezmény, Jao Kao-peng megússza a felelősségre vonást, ha nem születik megállapodás az egyeztetés során.

Mint ismert, a 19 éves, prostituáltként dolgozó H. Nancy-t tavaly májusban gyilkolta meg egy kliense Akácfa utcai otthonában.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Valószínűleg tényleg nincsen semmilyen bizonyíték, mert a valódi tettes valószínűleg egy fideszes lehetett, de ezt persze én nem tudhatom, csak érzhetem...
De szerintem ha egy ilyen országban ilyen gondolatok születnek meg az emberben,
az sem lehet teljesen a véletlen műve...
Persze nem kell rám hallgatni, de a szerintem a Rogán volt...
papa.49
@pbalage: Vigyázz az ilyen kijelentésekkel...
pbalage
@papa.49: hamvasztásos temetés volt, egy "együttérző" vállalkozó ingyen megcsinálta.
Gyanús ez. naggyon gyanús...
Eriksson
@human: Pont a baltás jutott eszembe nekem is, de feltételezem itt nem lesz diplomáciai zűrzavar a baráti Kínával, mivel "csak" egy prostiról van szó. Majd lezsírozzák egymás közt, de az is lehet, hogy felakasszák a kicsi kínait. Arrafelé szigorúan veszik az ilyesmit, ha a tettes a köznépből származik. Ha meg nem... akkor akár még vissza is jöhet üzletelni.
human
@pbalage: Én is gondoltam ilyesmire, de ez csupán összeesküvés elmélet. Az biztos, hogy politikusaink szervezetten látogatják az örömlányokat és az örömfiúkat is akár munkaidőben is. Nem is ezzel van a gond, csak akkor ne papoljanak a család szentségéről és isten törvényeiről.
Törölt felhasználó
@human: igen szervezetten, de egy prostiba is bele lehet szeretni, függeni tőle, mániává válhat.. Könnyen hibázhat egy politikus, aki eddig ilyen témában hibázottvebben az országban az is " öngyilkos" lett egy rendőrautóban.

Ajánlom mindenkinek az infex régi videói között van egy dokumentum sorozat a 90-es évek ügyeirő és arról hogy milyen egyszerű, de kegyetlen emberek irányították. Ebben az ügyen érintett Pintér is. Egy tanuvallomás szerint "Sanyi bácsi" rendszeresen jelen volt a pénzátadásoknál és akkor milliárdokat vitt haza. Pintér ezt titkosítatta 85 évre.. Nagyon sok ember meghalt akkor és Pintér ma is belügyminiszter. Egy ilyen ügyből csak úgy lehet kijönni "tisztán" ha valakik meghalnak.. Visszatérve az ügyre senkinek ne legyenek illuziói azzal kapcs, hogy aki ilyen módon szocializálodott maffiozò az hogy intézne el egy ilyen ügyeg, ha szépen megkéri egy politikus, hoy hibázott és segitsen neki. Ezzel Pintér a saját régibügyeri isvgaranciát kap, ha zsebre rakja ezzel a nagykutyákat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.