"A Hóman-szobor ügyében volt amerikai kormányzati nyomásgyakorlás, amit Orbán Viktor a leghatározottabban visszautasított" – írta közleményében a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

"Általánosságban bármilyen külföldi nyomásgyakorlás csak hátráltatja az ügyek elintézését, és pontosan ez történt a Hóman-szobor ügyében is. A magyar miniszterelnök álláspontja szerint az amerikai kormány jobban tette volna, ha ezzel nem kísérletezik"

- tették hozzá.

A kormányfő hivatala azután szólalt meg, hogy Barack Obama a holokauszt-emléknap alkalmából tartott beszédében az antiszemitizmussal kapcsolatban kitért Magyarországra és a Hóman-szobor tervére is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
A Hunyadi Jani kutyafaxa volt a mi gévikinkhez képest! Skandalum!
Hofipisti
@joopapa: Ha megpróbálunk visszaemlékezni erre a hercehurcára, rémlik, hogy volt nagy szájaló szkander oda-vissza, majd az ünnepélyes avatás előtt tán egy nappal a Szeretett Vezető, aki mindez ideig e témában nem szólalt meg - tán itthon sem volt - visszavonulót fújt.
Nyilván ekkor érte el a telefonhívás. Ez "... volt amerikai kormányzati nyomásgyakorlás, amit Orbán Viktor a leghatározottabban visszautasított".
Szókrakész
Kamu az egész!
Lufifújás.
A zsidóknak van akkora hatalma, hogy itt helyben lerendezzék a dolgot.
Orbán minden választás után Izraelbe rohan az instrukciókért!!!
A Likud a testvérpártja.
Izraelben döntik el, ki lehet az ország elnöke!!!
Majd pont egy ilyenben harapná meg a kenyeret adó kezet?
Desischado
Na, orbán, a bátor vezír, most megmutathatja, mennyire nem fél. Adja ki a parancsot az azonnali offenzívára, mozgósítsa a tek-et és a cöf-öt, meg a birkákat, báncsák a magyart! Obama meg nyilván reszketve várja, mit méltóztatik dönteni. Lehet, hogy ráküldi a tek-et, vagy ne adj isten a cöf-öt! Akkor aztán lesz nemulass, ha semjén zsóti bemasírozik a Fehér Házba!
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: Obama zsidó? Miről maradtam le...:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.