A német kancellár az új horvát kormányfővel találkozott, ami után bejelentette: a mostani helyzetben feltorlódott menekülteket is el kell osztani az uniós országok között, azokon felül, akikről egyébként már megállapodtak az uniós belügyminiszterek. Március 7-én lesz megint uniós csúcs, ezzel kapcsolatban Merkel úgy fogalmazott: bőven lesz mit megbeszélni. "Sajnálom, hogy nem a külső határok jobb védelmével kezdtük", hiszen így sok ember gyűlt össze Görögországba - jegyezte meg a német kancellár. Kiemelte, hogy támogatni kell Görögországot, és elmondta, hogy állandó kapcsolatban áll a görög kormányfővel. Nemcsak Macedóniának, hanem Görögországnak is gondoskodnia kell határának védelméről, és miután ez megvalósul, hozzá lehet kezdeni a korábban már meghozott közös döntés alapján a 160 ezer menekült tagállamok közötti szétosztásához - mondta Angela Merkel, hozzáfűzve, hogy Németország teljesíti a menekült-elosztási programból fakadó kötelezettségét. Hangoztatta, hogy teljes...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: archive
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Merkel: el kell osztani a most feltorlódott menekülteket is"

Van elég német tartomány.
Lehet szétmaszatolni.
Hajrá!
Szókrakész
"mondta Angela Merkel, hozzáfűzve, hogy Németország teljesíti a menekült-elosztási programból fakadó kötelezettségét. "

Merkel önmagát és a németeket kötelezte el.
Butautáló
Bizony, bizony! Aki aláírta a szerződést, elfogadta a sok pénzt, annak részt kell vennie ebben is! Nagyon helyes! Sőt! Az elvándorlás arányában határoznám meg a kvótát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.