A republikánus elnökjelöltek vitájában került elő Donald Trump kezének mérete. Ezzel már szívatják egy ideje, hogy nagyon kicsi a keze, vagy hogy legalább is évekkel ezelőtt ezen viccelődött egy újság, amit ő állítólag nagyon a szívére vett, és még írt is a szerkesztőségnek, hogy nem is kicsi a keze. Nem látszik, hogy a dolognak olyan nagy jelentősége volna, vagy hogy Trumppal kapcsolatban a kézméret lenne a fő aggodalom.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Na ekkora barmot sem hordott a hátán a föld. És ez a lény akár elnöki pozícióért is versenybe szállhat. Itthon is elég sok a birka, de jutott bőven a tengeren túlra is.
Az egyik várost leszólta, mert keveselte a rá adott szavazatokat. Sőt még példálózni is kezdett, hogy bezzeg ott, meg amott mennyien támogatták. És van az a hülye aki ezek után még talán szégyenli is magát, a helyett, hogy elkönyvelné mekkora bunkó ez az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.