A menekültek elosztásának kötelező kvótarendszere nemcsak alkalmatlan a migrációs válság megoldására, hanem elfogadhatatlan precedenst is teremtene az Európai Unió föderalizációjának az irányában – vélekedett Kövér László az Országgyűlés elnöke szerdán a Prága melletti Stirínben, ahol részt vett a visegrádi országok parlamenti elnökeinek tanácskozásán.

 "Ez egy alkalmatlan és veszélyes elképzelés, amely végül is azok malmára hajtaná a vizet, akik nem akarják az EU jövőbeni fennmaradását"

- fejtette ki Kövér László a tanácskozás utáni sajtótájékoztatón. Az Országgyűlés elnöke szerint Magyarország az EU fennmaradásának a híve. Meggyőződése, hogy a többség nem kényszerítheti rá véleményét a kisebbségre, s a jelenlegi problémákat csak "egy őszinte és folyamatos párbeszéd" útján lehet megoldani. A tanácskozáson jelen lévő házelnökök egyetértettek abban, hogy továbbra is el kell utasítani a Brüsszel által szorgalmazott kötelező kvótarendszert, s a migrációs probléma megoldásának kulcsa a külső schengeni határok védelme.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ha fiatalabb lennék, azt mondanám nagy arc volt..de így inkább azt, hogy egy óriási fotoművész..

a családomat is fotózta.. ...ajaj... a sírás fojtogat..

nyugodjék békében.
wagabund
@wagabund: bocsánat, rossz helyre ment...Szipál helyett.
staro
KL ápolt,az őrség lazaságát kihasználva külföldre szökött.Csehországban magát magyar parlamenti elnöknek kiadva megint ostobaságokat mondott,majd új mániája miatt kitiltott néhány újságírót.
Yoda69
Koteles geci, ez a tereles mar nem mukodik. Az orszag zome eltolcsi fejet akarja. Bele fogtok fulladni a mocsokba, amit csinaltatok magatok korul a korrupciotokkal.
cs.n.
-Mesélj Laca, mi volt ott múltkor?
-Na srácok, volt ez a matolcsis izé, nekünk kurvára kellemetlen, gyökér firkászok meg jöttek kérdezősködni, ki is rúgtam őket a picsába a parlamentből.
-Király vagy, Laca. Te figyelj már, mindjárt elfogy a pogácsa meg a kaviár, előbb-utóbb muszáj lesz kimenni, mit mondjunk a firkászoknak?
-Valami menekültes kvótás hülyeséget, nálam mindig van előre megírva néhány, vagy olyat veszek elő, vagy kommunistázósat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.