Mi áll az összeesküvések hátterében? Természetesen a háttérhatalom. De…ki az? Vagy…mi az, hogy háttérhatalom? Nincs arca, nincs neve, egyetlen ismertetője a pénz. Sok pénz. Még több pénz. És még annál is több pénz. És még és még és még…..pénz. A háttérhatalom azokból áll, akik többet akarnak maguknak és kevesebbet neked. Egyre többet és többet maguknak és egyre kevesebbet neked. Ha nem vagy észnél, akkor...

Forrás: felulnezet.pe.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Gyenge kísérletezések ezek a háttérhatalom létezésében hívők nevetségessé tételében.

A végén eléritek, hogy kontraproduktív lesz a dolog, az emberek elkezdenek utánajárni a témának és kiderül, hogy ténylegesen létezik.
És pont azok akarják a létezésben hívőket kifigurázni, lenullázni, akik tudva-tudatlanul, akarva-akaratlan részesei ennek a háttérhatalomnak.

További jó erőlködést.
eugen4402
A valódi hírmagyarázók ilyenkor felteszik a kérdést: - kik csinálják a hátteret?
...Bizony: a díszletmunkások..! Amikor ők ragadják kezükbe a "színház" vezetését, akkor beszélünk "háttérhatalomról", van, aki kulisszatologató diktatúrának nevezi, de ez túlzás...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.