Nem volt robbanószerkezet annál a férfinál, akit a rajta lévő, robbanóövhöz hasonló tárgy miatt letartóztattak kedden Brüsszel egyik legnagyobb plázájában – adta hírül weboldalán a La Libre Belgique című belga napilap.

A férfi miatt a reggeli órákban bombariadót rendeltek el a belvárosi bevásárlóközpontban és környékén. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a gyanúsított a novemberi párizsi merényletetekhez használt robbanóövhöz hasonló szerkezetet viselt.

A csomagot azóta tűzszerészek megvizsgálták, és nem találtak benne robbanószerkezetet.

Az információk szerint a 26 éves férfi maga készítette a megtévesztő csomagot, és ő értesítette reggel a rendőrséget telefonon a lehetséges bombatámadásról.

A bombariadó nyomán Charles Michel miniszterelnök lemondta keddi programjait és összehívta a kormány válságstábját. Az ülés után Michel kijelentette, hogy a biztonsági szolgálatok rendkívüli készültségben maradnak.

A La Libre Belgique szerint az áruház és környéke, az érintett bevásárlóutca üzletei hamarosan ismét megközelíthetők lesznek. A korábban elterelt autó- és buszközlekedés helyreállt. A közeli Rogier metróállomást, ahol átmenetileg nem álltak meg a szerelvények, újra megnyitották az utasok előtt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szivatni kellene ezt a retket is na le sem írom mire gondoltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Egy petárdával a hátsójában ugyancsak jó szívatás lenne - persze igazival.
nyanya001
Szivatni kellene ezt a retket is na le sem írom mire gondoltam.
wagabund
most örül mindenki...főleg a balfácán hatóságok...csak nehogy a következő valóság legyen...mert az lesz az igazi szopás..

nyugtával illik dícsérni a napot...
ezek ott brüsszelben még rendes ítéletet sem tudnak kimérni erre a viccelődőre...három év fegyház azonnali bevonulással, magánzárkában az már jelzés értékű lenne..

csakhát félnek a kintlévő, szabadon bóklászó többszázezer elmebetegtől...(joggal)
Yoda69
Jo vicc volt, majd rohoghet azon is amit kap erte.
human
A terrorfenyegetettségre való tekintettel remélem súlyosabb büntetést kap az szokásosnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.