Bár a kormányfő a Brexit ellen kampányolt, most megértően beszélt azokról, akik ki akarnak lépni Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

Forrás: index.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Csak, hogy még bent vannak, amíg be nem jelentik, hogy ki nem lépnek hivatalosan és még utaná is, addig vannak bent még hivatalosan ki nem léptek. Szóval nem kell ilyen úrizálósan hazug elvekre alapozva megmondani, hogy ki mibe szólhat bele, hozzá.

Nem tetszik mi Viktor, hogy most kiderűl mekkora bukó ez a kilépősdi és most fájnak a vélemények!:) Hát egy szabad Európában nem lehet ezeket a véleményeket elnyomni, mint itthon. Azt megértem, hogy nem tetszik a pofádnak ez. Dobj be még egy gyógyszert és minden jobb és egyszerűbb lesz, ahogy eddig!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@Sziszifusz: Az angolok kiléptek az EU-ból !!! Az alapito országok pedig tegnap olyan döntést hoztak, hogy ameilyen gyorsan csak lehet szabad, muszály menni. !!!
Toby
Hát persze feltshoothy tahó, közben rohamosan nő azok száma, akik most döbbentek rá, mire voksoltak és visszacsinálnák!
Csodálkozó
Mi sem kérünk, orbánc! Húzz el Kamcsatkára, de a lopott holmi nélkül!
moon
"Orbán: A britek nem kérnek többé a kioktatásból" - oktat ki orbán másokat, az, aki egy egész népet készül elbutítani, újra jobbággyá tenni.

Lehet okosnak nevezni egy olyan embert, aki több diplomás, több nyelvet beszél, de a tudását aprópénzre váltja?
Szerintem sem.
Ők - a tanult parasztok - a leghülyébbek az egész földön!

Tanmese:
Üldögél egy ember az almafája alatt teát iszogatva.
Odalép hozzá egy másik ember (biztos van diplomája, meg vállalkozó típus), és azt mondja neki. "Ahelyett, hogy itt üldögélsz az almafa alatt teát iszogatva, inkább ültess sok almafát, add el a sok almát, keress sok pénzt, és akkor nyugodtan üldögélhetnél az almafa alatt teát iszogatva."
Erre ránéz az emberünk, és csak annyit kérdez: "Miért, most mit csinálok? Tök nyugodtan üldögélek az almafa alatt teát iszogatva."

Küzdjél sokat a semmiért.
orbán nagyon sokat küzd azért, hogy egy utolsó gané szar embernek tartsák az egész világon egyre többen.
Pedig üldögélhetne az almafa alatt teázva, nyugalomban, békességben, békén hagyva másokat.
De nem teszi, mert az ördög bujt bele!!!
karma1
@Sziszifusz: 12.11-re: Azt, hogy o megmondta, hogy bennmaradnak...
Amugy ez a "short term memory loss" egy qrva sz@r betegseg: (A rovidtavu emlekezetkihagyas), mert a mult heten meg azt bizonygatta a csungohasu gazdaallat, hogy annyira maradjon mar benn Cameron, mer az nagyon jo lenne mindenkinek, meg o, Osztap Bender, a Nagy Kombinator is fel centi szorosan mogotte all tamogatasilag...
Mas lett a szavazas eredmenye: mindenki sz@ros, o, don orban megmondta, ki kell lepni, es majd meg mi is, csak mindenki figyeljen oda...

Jaj, fonok, szedjel mar valami modernebb szert, amivel eddig probaltak meg szinten tartani, az sz@rt sem er...:o((((
karma1
@Csodálkozó: Te csak ne kuldd ide ezt a labilis elmebeteget, itt nem gyujtjuk az ilyet...:o))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.