Ötre emelkedett a dallasi orvlövészek rendőráldozatainak száma, miután az este meglőtt rendőrök egyikének életét nem sikerült megmenteni – jelentette be David Brown rendőrfőnök újabb sajtótájékoztatóján, pénteken.

Brown ezúttal közölte azt is, hogy az amerikai rendőri erőszak elleni tüntetés alatt elkövetett támadásokat vélhetően egyeztették, valamennyi áldozatot ugyanis hátulról lőtték meg.

Közben folytatódik a rendőrség és az egyik, még szabadlábon lévő orvlövész alkudozása. A férfi és a rendőrök között mintegy negyvenöt percig tartó lövöldözés volt, az orvlövész nem akarja megadni magát, jóllehet, azt ismételgeti, hogy "hamarosan vége lesz".

Az egyik televíziónak nyilatkozó Steve Moore, egy visszavonult FBI-ügynök megerősítette: a támadásokat jóval korábban eltervezték, s "csak" az alkalomra vártak, amikor végrehajthatják.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
a hírek ámerikaszerte sokkal több áldozatról beszélnek...miért tabu itt?
Mangu
@Bringás: És kik a gyilkosok? Csak nézőpont kérdése - egyik ma rendszert védi, míg a másik a rendszert támadja. Majd a "győztes" igazságot szolgáltat és a gyilkos nemzeti hős lesz, vagy darált hús. Előfordult már, igaz?
Mangu
@Csizmás Kond: Késésben vagyunk, a "vezír" még nem döntőt, hogy mit lehet publikálni. A szabad sajtó meg fosik, követő politikát folytat, ellenzékiségét hangoztatva.
Csizmás Kond
@Mangu: de máshol sem mondják csak az írott sajtóban...és főleg most nem raszsistáznak mint amikor a söndör lőtt...úgy néz ki ezek védett fajok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.